„Durere de cap, frisoane, antibiotic...” Gina Pistol are probleme de sănătate

gina pistol bolnava
Gina Pistol este bolnavă

Gina Pistol și-a alarmat fanii, după ce astăzi a publicat o imagine pe rețelele de socializare. Vedeta le-a mărturisit că nu este într-o stare bună și că trece printr-o perioadă dificilă.

Gina Pistol a început deja un tratament

Prezentatoarea TV a publicat o imagine din mașină și a scris despre ce se întâmplă cu ea zilele acestea. Le-a povestit urmăritorilor ei că se simte rău dar și despre simptomele care o neliniștesc. Gina spune că starea ei este destul de gravă, de aceea trebuie să urmeze un tratament cu antibiotic:

„Păi… durere de cap, frisoane, durere-n gât, antibiotic, moleșeală plus înțărcat! Sunt bine, cam atât despre mine. Tu cum ești? Tot așa bine?”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Citeste si: Gina Pistol, fotografie neașteptată cu Josephine. Unde a mers împreună cu fiica ei

Iubita lui Smiley trece printr-o perioad ă stresantă

  Gina speră să scape cât mai rapid de problemele de sănătate, deoarece începe o etapă nouă în viața ei. Vedeta trebuie să își învețe fiica, în vârstă de un an și patru luni, să nu mai mănânce de la sân.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

smiley si gina pistol
Smiley si Gina pistol[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Gina Pistol așa cum nu ai văzut-o niciodată! Ce a făcut iubita lui Smiley într-un magazin din București. Chiar și ea este rușinată| EXCLUSIV

Cum s-a recuperat vedeta după naștere

 După ce Josephine Ana Maria a apărut pe lume, frumoasa prezentatoare a trecut prin mai multe schimbări. Vedeta se străduiește să revină la corpul ei de dinainte de naștere. Gina a declarat că a slăbit 15 kilograme într-o singură lună și le-a povestit celor care o urmăresc cum a reușit să slăbească:

”Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des.

Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a spus Gina pe rețelele de socializare, care a dezvăluit și dieta sa:

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Gina Pistol, moment emoționant pe scena de la Sala Polivalentă! Vedeta a cântat la concertul lui Smiley: „Așa emoții nu mă așteptam să am”

  • Mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango
  • Gustare 1– o limonadă cu cătină și cu sirop de arțar
  • Masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre
  • Gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry”.

Gina și

Smiley formează un cuplu de cinci ani. Rolul de părinți îi face foarte fericiți și își dedică majoritatea timpului micuței Josphine. Cei doi sunt destul de discreți pe rețelele de socializare și aleg să nu își expună copilul prea mult.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley: "Mă uitam la el și m-am gândit: Mamă, ce mișto e tipul ăsta"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies