Durere fara de margini pentru fata de suflet a Marianei, fosta concurenta de la Exatlon! A castigat 200 de medalii, dar traieste o drama de nedescris

Durere fara de margini pentru fata de suflet a Marianei, fosta concurenta de la Exatlon! A castigat 200 de medalii, dar traieste o drama de nedescris
Durere fara de margini pentru fata de suflet a Marianei, fosta concurenta de la Exatlon! A castigat 200 de medalii, dar traieste o drama de nedescris

Fata de suflet a Marianei de la Exatlon este o campioana la atletism. Are peste 200 de medalii, dar nu are o casa si traieste din pensia de 600 de lei pe luna a mamei sale bolnave.

Alexandra si mama ei plang pentru ca viata lor este cumplit de grea dupa ce tatal adolescentei s-a stins din viata. Daniel Buzdugan si Cezar Ouatu lupta in aceasta seara pentru a castiga premiul de 2500 de lei, bani care ii vor fi donati Alexandrei.

"Drama noastra a inceput in urma cu doi ani, am aflat ca are cancer pulmonar. In 2 saptamani a murit. In ziua in care el a murit, Alexandra a plecat in cursa.

I-am zis: "Alexandra, mami nu te va astepta pentru ca a murit tati. Ea mi-a zis ca e sportiva si ca va merge mai departe. S-au divinizat reciproc, era sufletul lui, cred ca de acolo de sus continua sa fie mandru de ea. Ea e medalia sufletului nostru. Daniel a lasat-o pe Alexandra cand ea avea cea mai mare nevoie de el. cat a trait el totul era roz. Viata noastra a devenit din ce in ce mai grea.
Eu am doua preinfarcturi facute, ma rog la Dumnezeu sa imi dea putere",
a spus mama Alexandrei.

"A insemnat foarte mult pentru mine. Toate medaliile sunt pentru el. Traim mediocru, ne ajuta sora mea mai mare. Ma doare sufletul ca ceilalti copii au lucruri de cea mai buna calitate, dar eu nu imi permit sa-mi cumpar. E o durere foarte mare. Ai nevoie de aceste lucruri, ai nevoie de hrana, de echipament.

Ma doare foarte tare pentru ca stiu ca as putea sa concurez si sa castig, dar nu pot sa ajung. Manand haotic si ar trebui sa am mese sanatoase, regulate si nu se intampla asta. Mama e tot ceea ce conteaza pentru mine pentru ca fara ajutorul ei nu as fi putut trece peste hopurile pe care le-am intalnit. Cand tatal meu a murit am vrut sa ma las de atletism.
Iubesc atletismul foarte mult",
a spus Alexandra.

"Este un copil minunat, se vede ca se antreneaza mult, dar nu poate sa ajunga la alte campionate pentru ca nu isi permite. Vad in ea o mare campioana datorita ambitiei", a spus Mariana.

Daniel Buzdugan si Cezar Ouatu au izbucnit in lacrimi atunci cand au auzit ce a marturisit Alexandra.

"Eram la matimal, era si Madalina Ghenea si la un moment dat am primit un telefon si am aflat ca tatal meu a murit.

O inteleg atat de bine", a spus Buzdugan.

"Eu eram tot la treaba in Germania. Era o arie cu o pasare care se indeparteaza din ce in ce mai mult. Eu am primit anuntul printr-un sms", a spus Cezar.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Adevaratul motiv al eliminarii Dianei Bulimar de la Exatlon. De ce a ramas Oltin? Povestea din spatele televizorului

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies