„Durerea și întristarea mea sunt de nedescris.” Orhan Aydin trece prin momente teribile. Fiica celebrului actor a decedat, în urma cutremurelor din Turcia

„Durerea și întristarea mea sunt de nedescris.” Orhan Aydin trece prin momente teribile. Fiica celebrului actor a decedat, în urma cutremurelor din Turcia
„Durerea și întristarea mea sunt de nedescris.” Orhan Aydin trece prin momente teribile. Fiica celebrului actor a decedat, în urma cutremurelor din Turcia

Orhan Aydin trece prin momente dureroase! Fiica celebrului actor a fost găsită sub dărâmături, la șase zile după ce au avut loc teribilele cutremure din Turcia.

Actorul este devastat și nu mai are putere de nimic, după ce fiica lui s-a stins din viața. Inima îi plânge de durere și nu îi vine să creadă că s-a putut întâmpla o tragedie atât de imensă.

Citește și: Actorul Erkan Petekkaya, devastat de durere. Mai multe rude de ale lui, victimele cutremurului din Turcia

Orhan Aydin, clipe dureroase

Nu la mult timp după ce cutremurele din Turcia au avut loc, renumitul actor Orhan Aydin a cerut ajutor tuturor celor care îl urmăresc și a anunțat pe rețelele de socializare că fiica lui și fosta lui soție au fost prinse sub dărâmături și nu le poate contacta.

Cu toate că actorul a încercat din răsputeri și a rugat din tot sufletul autoritățile sa ia măsuri cât de repede se poate pentru ca fiica lui și fosta lui soție să fie salvate, în cele din urmă, singura care a supraviețuit a fost mama fiicei lui.

Aydın a anunțat vestea bună că fosta soție a fost salvată cu mesajul: „Publicul a scos-o pe mama copilului meu, Elif Torun Öneren, din dărâmături... A venit rândul fiicei mele... (hai, draga mea, rezistă), doare atât de tare. Plâng pentru țara mea. Numai solidaritatea ne salvează”, potrivit www.haberturk.com.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Din nefericire, Eylem Aydin, fiica lor, a fost găsită fără suflare, iar părinții ei au fost devastați, după ce au fost anunțați că cea pe care o iubeau cel mai mult a părăsit această lume. Cei doi sperau că lucrurile se vor rezolva și o vor recupera în viață.

Orhan Aydin trece prin momente teribile
Orhan Aydin trece prin momente teribile[Sursa foto: ntv.com.tr]

Ce a declarat celebrul actor pe rețelele de socializare

Deasupra fiicei actorului era o masă de beton, iar acesta a menționat că nu mai are putere să îndure și că inima îi plânge. El este devastat că țara lui este în paragină și ceea ce are în suflet este de nedescris.

„Încercăm să ajungem la fiica mea. Există o masă mare de beton deasupra ei. Nu mai am putere să îndur, inima îmi plânge.

Mâinile sunt tremurânde. Sunt devastat că țara mea este în paragină. Durerea și întristarea mea sunt de nedescris. Haide, dragă mea... Haide, zâmbet frumos... Rezistă...", a menționat actorul.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După ce a aflat că fiica sa a decedat, actorul a fost doborât de durere. Autoritățile au ajuns în locul în care tânăra se afla, dar presiunea plăcilor de beton era una prea mare, iar viața ei nu a mai putut fi salvată.

„Nu i-am putut oferi vești bune actorului Orhan Aydın. Îmi pare foarte rău. După 36 de ore de muncă neîntreruptă, prețioasa lui fiică Eylem Şafak Aydın a fost scoasă din dărâmături.

Condoleanțe", a transmis Primarul din Maltepe, Ali Kılıç, potrivit haberturk.com.

Orhan Aydin trece prin momente teribile
Orhan Aydin trece prin momente teribile[Sursa foto: habertuk.com]

Citește și: „Îmi pare rău de pierderea ta.” Emel Atıcı s-a stins din viață. Echipa de producție a serialului „Mă numesc Zuleyha!”, a avut parte de un șoc



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Te rugăm să ne spui că ești bine.” Ce s-a întâmplat cu actrița Cansu Dere, după cutremurul din Turcia. Fanii au intrat în panică

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies