Dureri care pot anunta afectiuni grave

Dureri care pot anunta afectiuni grave
Dureri care pot anunta afectiuni grave

O durere de cap se poate rezolva repede cu putina odihna, insa alte dureri semnaleaza afectiuni mai grave si daca sunt neglijate nu fac decat sa se agraveze.

1. O durere surda, care odata resimtita trebuie investigata imediat
Durerile articulare anunta cel mai des probleme care se agraveaza cu timpul, incet, dar sigur. Orice tip de artroza debuteaza cu durere, si un simplu analgezic sau un gel calmant nu va rezolva sursa problemei. Ignorate si neglijate, durerile de articulatii au consecinte dintre cele mai grave putandu-se chiar ajunge la imobilizare.

2. Afectiunile dentare nu fac decat sa se agraveze
Nu lasa niciodata o durere de dinti sau de masea netratata.

Calmantele nu fac decat sa intarzie inevitabilul- vizita la dentist. Cariile nu dau niciodata inapoi, ele sapa incontinuu si se agraveaza cu fiecare gustare pe care o iei. Cu cat intervii mai devreme, cu atat neplacerile vor fi mai putine. O afectiune dentara poate degenera intr-o infectie si poate duce intr-un final la extractie si la tratamente greoaie si extrem de scumpe.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ai aceste simptome? Este clar ca nu esti sanatoasa si trebuie sa mergi la medic urgent

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Zece simptome ale accidentului vascular cerebral pe care toata lumea ar trebui sa le cunoasca! Unul dintre ele este chiar sughitul

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies