Dureri pe care niciodata nu trebuie le ignori! Uite ce stari grave pot indica acestea

Dureri pe care niciodata nu trebuie le ignori! Uite ce stari grave pot indica acestea
Dureri pe care niciodata nu trebuie le ignori! Uite ce stari grave pot indica acestea

Anumite simptome ar trebui sa te puna pe ganduri si sa te faca sa mergi la medic urgent!

Durere subita si puternica de cap

Ar putea fi declansata de un anevrism.

Ce trebuie sa faci: daca simti o durere puternica de cap care apare dintr-o data, ai ameteli si vezi ca prin ceata trebuie sa mergi urgent la un medic sau sa suni la urgente. Anevrismele sunt foarte periculoase!

Durere de dinti sau de masele care te trezeste din somn

Paote fi cauzata de obiceiul scrasnitului din dinti.

Fa-ti o programare la medicul stomatolog pentru a vedea care sunt solutiile in acest caz. De obicei, complicatiile provocate de scrasnirea dintilor sau bruxism pot fi prevenite prin purtarea unei gutiere speciale pe timpul noptii.

Durere apasatoare de stomac ce devine tot mai ascutita in timp ce se muta in partea inferioara dreapta a abdomenului.

Ar putea fi cauzata de apendicita.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Daca ai aceste simptome trebuie sa mergi cat mai repede la urgente. Medicii vor stabili exact cauza durerilor iar daca este vorba de apendicita probabil vei avea nevoie de o interventie chirurgicala. In cazul in care apendicele este perforat, bacteriile din colon se pot raspandi in abdomen, ceea ce poate avea urmari grave.

Dureri in zona mediana a spatelui si febra

Ar putea fi vorba de o infectie renala.

Nu te gandi ca temperatura ridicata a corpului, greata si durerile de spate sunt doar o indigestie. Infectiile renale au loc atunci cand bacteriile din tractul urinar se raspandesc catre rinichi. Alte simptome care iti indica aceasta afectiune sunt dureri la urinat, insa unele persoane nu simt asta decat prea tarziu.

Durere persistenta in zona gambei

Ar putea fi cauzata de o tromboza venoasa.

Infundarea unor vase de sange se produce mai ales daca folosesti anticonceptionale. Daca piciorul se umfla iar durerea nu dispare, trebuie sa consulti un medic. Cheagul de sange ar putea emigra catre plamani si ar putea opri circulatia sangelui.

Crampe menstruale care nu dispar daca iei medicamente

S-ar putea sa ai endometrioza.

Este o boala ginecologica care se manifesta prin cresterea anormala a celulelor endometriale care de obicei se elimina prin menstruatie insa in acest caz se ataseaza de tesuturi din afara uterului. Endometrioza este o tumora necanceroasa care insa poate duce la infertilitate.

O durere inexplicabila in piept sau intre oasele umerilor

Ar putea semnala ca ai un atac de cord.

30% din cazurile de atac de cord nu se manifesta cu dureri in piept ci in umeri, dureri de maxilare si greata. Daca ai aceste simptome trebuie sa suni urgent la 112. Nu incerca sa mergi singura la spital.

Sursa www.womansday.com



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies