“E adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică!” Theo Rose a recunoscut oficial în mediul online că este însărcinată

“E adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică!” Theo Rose a recunoscut oficial în mediul online că este însărcinată
“E adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică!” Theo Rose a recunoscut oficial în mediul online că este însărcinată

Timp de două zile s-a vehiculat încontinuu despre faptul că Theo Rose este gravidă, însă cântăreața nu recunoscuse nimic oficial până astăzi!

În cele din urmă, Theo Rose a vorbit despre zvonurile care circulau în presă zilele acestea. Cântăreața este gravidă și confirmă tot ce a scris presa până acum.

Citește și: “Un spectacol de Lia Bugnar.” Anunțul făcut de Anghel Damian, la puțin timp după ce s-a descoperit că Theo Rose este însărcinată

Theo Rose a recunoscut oficial în mediul online că este însărcinată[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Păi, nu e mai frumos așa?” Nea Mărin și Alex Leonte, declarații după vestea că Theo Rose a rămas însărcinată cu Anghel Damian

Theo Rose a confirmat că va deveni mămică

Toată lumea vorbește încontinuu despre faptul că Theo Rose este gravidă cu iubitul ei, Anghel Damian. Cu toate astea, niciunul dintre cei doi nu a infirmat sau confirmat zvonurile, deși tatăl cântăreței confirmase această veste minunată. Astăzi, în cele din urmă, Theo Rose a făcut public marele anunț! Vedeta și-a anunțat fanii că urmează să dea naștere unui copil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Vă pup de la filmări. E adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese, vreau să strigați -nepoate- sau -nepoată-, depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa s-o arză focul. Vă pup!”, este mesajul transmis de Theo Rose, pe Instagram.

Este o veste de-a dreptul minunată pentru toată lumea, având în vedere că admiratorii cântăreței bănuiau că Theo Rose ar fi gravidă, iar mulți dintre aceștia s-au bucurat „în avans” pentru ea și pentru Anghel Damian.

Citește și: Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

Theo Rose a recunoscut oficial în mediul online că este însărcinată[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Theo Rose va avea primul copil! Artista și Anghel Damian vor deveni părinți

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Theo Rose a rămas însărcinată cu Anghel Damian

Tatăl artistei a dezvăluit marea veste, și că cel mai probabil o să urmeze o nuntă între Theo și Anghel Damian, spunând că actorul i-a lăsat o impresie foarte bună în momentul în care a apucat să îl cunoască personal.

„Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume.

Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut. (…) A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă, nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic.
Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!”
, a declarat tatăl artistei, Ioan Diaconu.

Citește și: Theo Rose, reacție dură la adresa bărbaților infideli. ”Nu o să ne mai suporte pământul deloc.”

Theo Rose a recunoscut oficial în mediul online că este însărcinată[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

“Păi, nu e mai frumos așa?” Nea Mărin și Alex Leonte, declarații după vestea că Theo Rose a rămas însărcinată cu Anghel Damian

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies