„E bine să n-ai așteptări de la oameni”. Sensy de la Bravo, ai stil! Celebrities se pregătește de nuntă

Sensy
Sensy se pregateste de nunta

Ce se întâmplă cu Sensy de la Bravo, ai stil! Celebrities după ce a anunțat că se căsătorește. Tânăra este extrem de dezamăgită

Sensy, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities, se pregătește de nuntă. Tânăra a dezvăluit că deja a trimis invitațiile pentru marele eveniment, însă că s-a lovit de o mare problemă. Sensy a recunoscut că mai mulți prieteni cărora le-a trimis mesaje prin care să îi invite la marele eveniment din viața sa au ales să nu îi răspundă la invitație.

Pentru că a fost complet ignorată de mai multe persoane de la care nu se aștepta, Sensy a fost extrem de dezamăgită și a dezvăluit în cadrul unui interviu faptul că a început să își piardă

încrederea în oameni din ce în ce mai mult.

Citeste si: Ce va purta Sensy în ziua nunții ei. Pantofii aleși de vloggeriță sunt foarte costisitori

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sensy
Sensy a fost concurenta la Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Instagram]

„E bine să n-ai așteptări de la oameni. Exact oamenii ăia la care te aștepți să fie cât de cât ok, exact ăia îți taie răsuflarea.

Am primit niște seen-uri. Adică n-am primit nimic, de la unele nu am primit nici seen. Pur și simplu nu mi-au răspuns la mesaj, în ideea în care sntem prieteni, ne cunoaștem. Să nu mai spun că am fost la câteva evenimente importante din viața lor, iar ei nici măcar nu-mi răspund.(...) Așa e când ai așteptări foarte mari de la oameni.”, a dezvăluit Sensy în cadrul unui interviu TV.

Când se căsătorește Sensy

Nunta va avea loc abia în mai 2023, iar Sensy vrea ca totul să iasă perfect. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities își dorește o nuntă impresionantă, la care să participe peste 300 de invitați.

Citeste si: Cum va organiza Sensy cununia civilă. Ce declarații a dat influencerița despre marele eveniment

Sensy nunta
Sensy se casatoreste in 2023[Sursa foto: Instagram]

Muzica va fi pe toate gusturile. Pantofii au costat cât un salariu, dar am zis că fără acești pantofi eu nu fac nuntă, pentru că sunt visul oricărei mirese. Am dat pe ei 4.000 de lei. Sunt foarte frumoși, sunt aurii, și am ales ceva care să mă facă să-i port. Voi avea două ținute: un costum la starea civilă, atunci când vom spune „DA” și vom semna, și apoi o rochiță pe seară, la petrecere”, a
spus blondina, la finalul lunii trecute.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies