„E ca la pușcărie unde e. Casa în care stă, mobila, mașina, tot...sunt luate din banii soției.” Motivul real pentru care Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să meargă pe drumuri diferite

„E ca la pușcărie unde e. Casa în care stă, mobila, mașina, tot...sunt luate din banii soției.” Motivul real pentru care Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să meargă pe drumuri diferite
„E ca la pușcărie unde e. Casa în care stă, mobila, mașina, tot...sunt luate din banii soției.” Motivul real pentru care Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să meargă pe drumuri diferite

După o căsnicie de 7 ani care a fost subiectul multor speculații și zvonuri, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au anunțat oficial că se despart. Această veste a venit ca o surpriză pentru mulți, deoarece cuplul a negat cu înverșunare zvonurile de divorț care au circulat încă din 2021.

Cu toate acestea, Oana Zăvoranu a confirmat recent separarea și a declarat că este acum o femeie singură și disponibilă. În timp ce ea se confruntă cu procesul de divorț, Alex Ashraf pare să-și fi  găsit deja pe altcineva.

Citește și: „Nu m-am abținut și l-am filmat. Nu știu cum oamenii nu fac diferența dintre ceva frumos și cei care urlă pe lângă note complet.” Ce a văzut Andreea Bănică în fața hotelului pe care îl are la plajă

Motivul real pentru care Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să meargă pe drumuri diferite

Potrivit unor surse, Oana Zăvoranu susține că fostul ei soț trăiește o viață dublă de mai bine de un an. Acest lucru pare să confirme zvonurile anterioare și speculațiile cu privire la infidelitatea lui Ashraf. Ea a făcut declarații dure la adresa acestuia, susținând că acesta ar fi întreținut de o femeie din străinătate, care ar lucra într-un bordel.

„Nu are voie (nr. să aibă Instagram). E ca la pușcărie unde e. Casa în care stă, mobila, mașina, tot… sunt luate din banii soției (adică ai ei, n. red.). E la bordel fizic, în Geneva, Elveția și el stă cumințel să o aștepte (…) Sunt de un an și jumătate împreună, dar am tăcut eu”, a spus Oana Zăvoranu, conform Fanatik.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Oana Zăvoranu consideră că ea a fost vedeta cuplului

Cu toate acestea, ceea ce i-a surprins pe mulți este faptul că Alex Ashraf a fost cel care a depus actele de divorț. Această mișcare neașteptată a stârnit un val de reacții, iar Oana Zăvoranu a venit cu o mărturisire pe acest subiect. Cu umor amestecat cu seriozitate, ea a spus că s-a gândit să-l lase pe fostul ei soț să facă "ceva în această viață", întrucât, în opinia sa, a fost vedeta cuplului de-a lungul timpului.

„Pentru că l-am lăsat și pe el să facă ceva în viața asta! Important e ce fac eu, nu alții... alții sunt cantitate neglijabilă, eu sunt vedetă”, a mai spus bruneta, conform Spynews.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Despărțirea lor pune capăt unei relații tumultuoase și controversate care a fost în centrul atenției media și a speculațiilor publicului de-a lungul anilor. În urma acestei despărțiri, fanii și curioșii așteaptă cu interes evoluțiile ulterioare din viața celor doi foști soți.

Citește și: „Mi-a fost atât de teamă să mă las pe mâna altora.” Andreea Bănică a apelat la medicul estetician. Ce schimbare și-a făcut artista



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Predestinați!” Pepe și Yasmine Ody, suflete pereche. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu 20 de ani, atunci când Yasmine era minoră!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies