“E foarte bun. Îți mai dau una, iubire!” Cum a ales să o surprindă Tavi Clonda, pe Gabriela Cristea

“E foarte bun. Îți mai dau una, iubire!” Cum a ales să o surprindă Tavi Clonda, pe Gabriela Cristea
“E foarte bun. Îți mai dau una, iubire!” Cum a ales să o surprindă Tavi Clonda, pe Gabriela Cristea

Tavi Clonda este un artist desăvârșit, dar și un bun bucătar. Însă știați ce i-a mai pregătit soției sale, de această dată?

Tavi  Clonda  demonstrează pe zi ce trece că este un artist desăvârșit, dar și un bucătar pe măsură și nu ezită ca de fiecare dată când are ocazia, să îi demonstreze acest aspect și frumoasei sale soții, Gabriel Cristea.

Tavi Clonda nu ezită să-și surprindă soția cu fiecare ocazie

De fiecare dată când are ocazia, artistul Tavi Clonda nu ezită să își surprinză partenera de viață, pe Gabriela Cristea.

Se pare că de această dată, artistul a pregătit o lipie cu ou în tigaie, astfel încât, atât el, cât și Gabriela Cristea au fost foarte încântați de rezultat. Cu toate acestea, Tavi Clonda a ținut să precizeze faptul că, atunci când vine vorba despre bucătărie, se află pe locul 2, după soția sa.

Tavi Clonda:  „Dragilor, azi a venit rândul meu să gătesc pentru Gabriela, un fel de mic dejun târziu.

I-am gătit lipie crocantă cu ou și cu mai mute chestii. Hai să vedeți cum am făcut-o. Acum ne-am trezit, acum îi fac ceva de mâncare.(...) Arată foarte bine.”

Gabriela Cristea:  „Dar e cinstit, iubire, tu să ai 3 bucăți și eu doar una?”

Tavi Clonda„E foarte bun. Îți mai dau una, iubire. Mă pricep și eu să știți, după Gabriela, pe locul 2.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Eu sunt alături de ea în orice.” Cum a reacționat Tavi Clonda, după ce s-a vehiculat că Gabriela Cristea se afla sub influența băuturilor alcoolice, atunci când a prezentat ultima emisiune

 

De ce a ajuns Tavi Clonda de urgență la spital

În ciuda vieții sale foarte active, se pare că zilele trecute, Tavi Clonda a fost nevoit să se transporte de urgență la spital, pentru a face o operație la unghie, după o infecția care i-a apărut. Astfel, acesta a suferit o intervenție chirurgicală, după ce degetul său i se umflase destul de tare.

„Am făcut o infecție la unghie. A început așa ușor, mi-am smuls o pielița, ceea ce le sugerez celor de acasă să nu facă, să nu smulgă pielite, să nu roadă unghii, să nu facă prostii din astea.

Nu știu cum s-a întâmplat.  Astea sunt chestii pe care nu le bagi în seamă, sunt niște ticuri. Și am lăsat acolo probabil, o parte deschisă și mi s-a infectat.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Am zis, lasă că… mici chestii așa, dureri mititele mai sunt zilnic. Te mai înțepi în ceva și am zis lasă că trece. Și o zi, două, trei, patru, când duminică dimineață era dublu degetul.

Și m-am panicat îți dai seama! Eram și la Brașov, am venit la București. M-am dus până la urmă la spital. Am fost la urgențe, am făcut drenaj acolo.

M-a pansat, ce-a făcut și am un pansament acum. Trebuie să mă duc să îl schimb. Voi vedea cum evoluează. Ideea este că mă simt bine, nu am făcut temperatură, nu am făcut alte complicații, deocamdată, și sper să rămână așa și să se vindece.”,  a explicat artistul.

tavi clonda
Cum a ales să o surprindă Tavi Clonda, pe Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nici măcar nu am putut să-l iert. Femeia ascundea o suferință. După 30 de ani a hotărât să plece de acasă.” Gabriela Cristea, întâmplare neașteptată cu o femeie într-o benzinărie



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„A fost cea mai grea lună din viața mea.” Gabriela Cristea l-a înșelat pe bărbatul cu care avea o relație. Vedeta a făcut mărturisiri sincere despre viața sa

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies