„E foarte greu să fii impecabil în fiecare moment.” Adina Buzatu a vorbit despre aparițiile cuplului prezidențial! Cât de bine se îmbracă Klaus și Carmen Iohannis

„E foarte greu să fii impecabil în fiecare moment.” Adina Buzatu a vorbit despre aparițiile cuplului prezidențial! Cât de bine se îmbracă Klaus și Carmen Iohannis
„E foarte greu să fii impecabil în fiecare moment.” Adina Buzatu a vorbit despre aparițiile cuplului prezidențial! Cât de bine se îmbracă Klaus și Carmen Iohannis

Adina Buzatu a vorbit despre stilul vestimentar al lui Klaus și Carmen Iohannis.

Adina Buzatu este unul dintre cei mai cunoscuți stiliști români de la noi din țară, remarcându-se de-a lungul timpului prin aparițiile sale inedite. Creatoarea de modă este specializată în vestimentația masculină și de-a lungul carierei sale a colaborat cu numeroase personalități importante de la noi din țară, inclusiv oameni din lumea politică.

Astfel, ținând cont de experiențe sa, Adina Buzatu a comentat în cadrul emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, difuzată pe Kanal D, aparițiile vestimentare ale cuplului prezidențial.

Adina Buzatu a vorbit despre aparițiile cuplului prezidențial. Cât de bine se îmbracă Klaus și Carmen Iohannis
Adina Buzatu [Sursa foto: Facebook]

Adina Buzatu, cuvinte de laudă la adresa lui Klaus și Carmen Iohannis

Citește și: Ce articol vestimentar a purtat Carmen Iohannis la întâlnirea din SUA cu Joe și Jill Biden. Prima Doamnă a României a reușit să iasă în evidență

Adina Buzatu a vorbit despre aparițiile cuplului prezidențial. Cât de bine se îmbracă Klaus și Carmen Iohannis
Cât de bine se îmbracă Klaus și Carmen Iohannis[Sursa foto: Facebook]

Stilistul vestimentar a avut numai cuvinte de laudă la adresa cuplului prezidențial, despre care spune că a evoluat considerabil de-a lungul timpului din punct de vedere stilistic.

Mai mult decât atât, Adina Buzatu a acordat și o notă președintelui României și soției sale, susținând că în ciuda programului aglomerat pe care aceștia îl au, acordă o importanță considerabilă aparițiilor sale din punct de vedere vestimentar.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pentru apariția de la Ziua Marinei, spre exemplu și pentru aparițiile recente le dau nota 10.

Observam și la Președinte o evoluție vestimentară extraordinară. La Ziua Marinei avea cămașa ieșită elegant de sub sacoul impecabil, mi-a plăcut foarte tare. Au fost momente într-adevăr când aparițiile nu erau atât de potrivite, dar probabil că asta vine și odată cu experiența.

Lucrând cu foarte mulți clienți politicieni, vă spun că nu au o viață ușoară, deși pare. Sunt într-o alergătură permanentă și într-un stres permanent și ei sunt filmați cam tot timpul.

E foarte greu să fii impecabil în fiecare moment. Ultimele apariții ale cuplului prezidențial din ultimii ani sunt impecabile .”, a declarat Adina Buzatu.

Adina Buzatu, despre ce se poartă în 2023

Citește și: „Nu-ți cumpăra lucruri care sunt strâmte, largi, lungi. Nu le vei modifica. Și vă spun din experiență am croitorie în magazin.” Adina Buzatu a vorbit despre cum ar trebui să arate o garderobă de excepție

În cadrul unui interviu pentru WOWnews, Adina Buzatu a oferit și câteva sfaturi despre tendințele vestimentare din 2023.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Creatoarea de modă mizează pe codul vestimentar existent în funcție de eveniment, dar și pe cromatica ce ne avantajează. Totodată, ne sfătuiește să renunțăm la hainele de brand care nu ne avantajează și să investim în piese vestimentare calitative.

Anul acesta, culoarea este viva magenta, un fucsia-roșu, o combinație, o culoare vibrantă. Nu vă luați după culoarea anului, ci purtați culorile care vă vin bine.

Este foarte important să porți ceea ce îți flatează cromatica, să porți modelele care te pun în evidență și să îți construiești un stil personal. Îmi doresc ca anul acesta să scăpăm de logo-uri, de obsesia de a arăta că am dat bani pe haine. Important e să aibă calitate, nu un logo mare pe ele. Trebuie să învățăm să construim ținute, apropo de aspectul nostru fizic, cromatica feței, stilul personal, de ceea ce dorim să comunicăm.

Dacă sunt o persoană serioasă și mă duc la o întâlnire de afaceri nu o să mă îmbrac în fustă mini și decolteu până la buric. La fel la bărbați. Dacă ești o persoană clasică, dar nu vrei să ai aspect bătrânicios, aviz multora dintre politicieni, trebuie să găsești variante dinamice cu care să te îmbraci, dar totuși să păstrezi decența și linia clasică a întregii povești.", a explicat Adina Buzatu, la WOWnews.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Mi se pare ca sunt urâtă rău de tot.” Delia a făcut declarații surprinzătoare, după ce a primit mai multe critici în mediul online. Vedeta a vorbit deschis despre stilul său vestimentar excentric!

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies