E gravidă! Un nou bebeluș celebru se pregătește să vină pe lume

E gravidă! Un nou bebeluș celebru se pregătește să vină pe lume
E gravidă! Un nou bebeluș celebru se pregătește să vină pe lume

Un nou bebeluș celebru se pregătește să vină pe lume. Actriţa de telenovele Marlene Favela este însărcinată. Vedeta a dat vestea pe rețelele de socializare, publicând și o poză cu burtica ei de graviduță.

"Mama mea şi surorile mele sunt de părere că deja mi se vede burtica. Mie încă nu mi se pare foarte mult. Voi ce părere aveţi?", i-a întrebat cunoscuta actriţă în vârstă de 41 de ani pe internauți.

Marlene Favela a devenit celebră în întreaga lume datorită rolului din cunoscuta telenovelă "Pisica Sălbatică". Actrița s-a căsătorit la sfârșitul anului trecut și iată că, la doar câteva luni distanță, vedeta și soțul ei au primit fericita veste că vor deveni părinți.

Marlene Favela este însărcinată pentru prima oară.

S-a născut cel mai mic bebeluș din România!

Un bebeluş de doar 720 de grame a fost adus pe lume duminică, la Maternitatea Botoşani. Fetiţa s-a născut la doar 24 de săptămâni de sarcină, adică char la limita între avort şi copil, iar medicii specialişti s-au chinuit să o ţină în viaţă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Practic, copilul era atât de mic la naştere încât grosimea mâinii sale era asemenea grosimii degetului unui adult.

Din acest motiv, după ce a fost stabilizat, bebeluşul a fost direcţionat către Maternitatea din Suceava, care este de rang superior celei din Botoşani, şi care poate gestiona astfel de cazuri. O ambulanţă l-a transportat pe acesta la Suceava, medicii neonatologi din judeţul vecin încercând să îl ajute să se dezvolte şi să supravieţuiască, scrie  monitorulbt.ro.

Disperați de numărul foarte mare de gravide care ajung la Maternitate să nască fără a avea sarcinile monitorizate de medici, i-a făcut pe ce de la Ministerul Sănătății ia în calcul decontarea transportului acestora pentru efectuarea analizelor biologice și examenelor clinice complementare, în vederea urmăririi corecte a sarcinii. Măsura ar urma să fie pusă în aplicare din toamna acestui an, iar printre persoanele beneficiare se numără femeile aparținând minorităților rome, femei șomere, tinere beneficiare ale venitului minim garantat, beneficiare de sprijin pentru întreținerea familiei, femei care au în întreținere copii cu dizabilități.

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Semnele cancerului de colon pe care nu trebuie să le ignori. Poţi să ai boala şi să nu ştii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies