E halucinant ce s-a întâmplat la mormântul victimei lui Mario Iorgulescu! Rudele lui Dany Vicol au avut un şoc! Vezi ce au găsit acolo! EXCLUSIV!

E halucinant ce s-a întâmplat la mormântul victimei lui Mario Iorgulescu! Rudele lui Dany Vicol  au avut un şoc! Vezi ce au găsit acolo! EXCLUSIV!
E halucinant ce s-a întâmplat la mormântul victimei lui Mario Iorgulescu! Rudele lui Dany Vicol au avut un şoc! Vezi ce au găsit acolo! EXCLUSIV!

Momente de panică la mormântul lui Dany Vicol! Vezi ce s-a întâmplat la locul de veci!

Tânărul de 24 de ani care a decedat în accidentul produs în urmă cu două săptămâni, pe Şoseaua Chitila, de Mario Iorgulescu, avea doi copii. Martorii spun că Mario, fiul șefului LPF, avea viteză mare când a pierdut controlul volanului și a intrat în mașina condusă de Dany Vicol. Bărbatul s-a stins pe loc, iar fiul milionarului Iorgulescu se află în stare gravă, la o clinică din afara ţării.

La înmormântarea lui Vicol au participat toţi apropiaţii tânărului, iar soţia acestuia a leşinat din pricina suferinţei crunte. Atmosfera a fost extrem de apăsătoare, oamenii exprimându-şi vocal durerea, dar şi părerea imposibil de reprodus în text despre cel care a provocat accidentul.

Momente de panică la mormântul lui Dany Vicol! "Rudele s-ar fi speriat, potrivit surselor noastre, de o pisică neagră care dormea la câţiva centimetri de piatra funerară"

Ei bine, la câteva zile după evenimentul nefericit, familia lui Vicol a mers la mormânt să aprindă lumânări şi să depună flori.

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Mario Iorgulescu a fost transferat în străinătate, la cererea familiei şi contrar recomandărilor medicilor

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Superstiţioase, rudele s-ar fi speriat, potrivit surselor noastre, de o pisică neagră care dormea la câţiva centimetri de piatra funerară. O femeie a făcut trei paşi în spate şi şi-a făcut cruce în timp ce bărbatul de lângă ea a alungat felina.

După ce au depăşit momentul delicat, rudele lui Vicol au înconjurat mormântul, s-au rugat şi au plâns zeci de minute...

Mario Iorgulescu consumase cocaină înainte de accident

Rezultatele medico-legale arată că Mario Iorgulescu era în stare de ebrietate și consumase droguri în momentul în care a produs accidentul în care a murit Dany Vicol. Potrivit datelor de la Institutul Național de Medicină Legală, Mario Iorgulescu a ieşit pozitiv la testul privind consumul de cocaină, afirmă legiştii. De asemenea, Mario Iorgulescu consumase și alcool înainte de a se urca la volanul mașinii și avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima verificare şi 1,76 la a doua verificare- ceea ar însemna

că ar fi putut avea 2,20 g/l alcool pur în sânge în momentul accidentului.

Citeste si: Oana Roman, mesaj dur despre cazul lui Mario Iorgulescu!

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cazul Caracal! Halucinant ce au găsit procurorii! E mai rău decât se credea!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies