Daca ai impresia ca iarna nu prea ai de unde sa iei legume pentru mancaruri sanatoase, te inseli. Uite o reteta pentru salata din legume de sezon. E delicioasa si se face foarte repede.
Timp de preparare: 20 minute
Ingrediente 2 portii
200 de grame de dovleac (o felie mai mare)
Un pastarnac
O sfecla rosie
2 morcovi
200 de grame de spanac
O lingura de unt de arahide
O lingura de ricotta
Fulgi de chili
Mod de preparare
1. Curata pastarnacul si morcovii de coaja.
2. Seteaza cuptorul la 180°C. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, apoi asaza legumele. Lasa totul la copt timp de 15-20 de minute.
3. Caleste spanacul intr-o tigaie incinsa, cu putin ulei de masline si usturoi.
4. Scoate legumele de la cuptor, taie-le in fasii mai mari si asaza-le in doua farfurii.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Sursa: WorldClass