„E imposibil să treci peste așa ceva! Nu poți fi fericit niciodată în viață. Ăsta este cel mai mare regret, că nu am putut să-l văd și pe el realizându-se.” Mitică Dragomir, despre decesul fiului

„E imposibil să treci peste așa ceva! Nu poți fi fericit niciodată în viață. Ăsta este cel mai mare regret, că nu am putut să-l văd și pe el realizându-se.” Mitică Dragomir, despre decesul fiului
„E imposibil să treci peste așa ceva! Nu poți fi fericit niciodată în viață. Ăsta este cel mai mare regret, că nu am putut să-l văd și pe el realizându-se.” Mitică Dragomir, despre decesul fiului

Mitică Dragomir a făcut mărturisiri dureroase despre decesul fiului său.

Mitică Dragomir, în vârstă de 77 de ani, este un bărbat realizat. Fostul fotbalist a ocupat de-a lungul timpului funcții importante, fiind patron de club de fotbal și om politic român. Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a avut de-a lungul vieții un succes considerabil, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că, de-a lungul vieții, omul politic a fost greu încercat de o dramă pe care a trăit-o cu mulți ani în urmă.

Mitică Dragomir și-a pierdut primul său copil, Manuel, la vârsta de doar 18 ani. Acel moment a reprezentat unul dintre cele mai mari tragedii din viața fostului fotbalist și a soției sale.

Cum a decedat fiul lui Mitică Dragomir?

Citește și: „Dacă Dumnezeu îți dă noroc de o nevastă bună, ai și o viață bună. Eu nu mi-am înșelat nevasta, sunt cel mai prost bărbat din București.” Mitică Dragomir, secretul unui mariaj longeviv!

Cum a decedat fiul lui Mitică Dragomir?
Mitică Dragomir[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Eu mi-am luat măsuri din toate punctele de vedere.” Mitică Dragomir și-a ales deja locul de veci. Unde va fi înmormântat fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal

În cadrul unei emisiuni TV, Mitică Dragomir a vorbit despre cel mai mare regret al său, faptul că nu a putut să-și vadă fiul realizat.

Omul politic a povestit cu lacrimi în ochi despre accidentul care i-a adus sfârșitul fiului său.  

Cel mai mare regret al vieții mele este că mi-a murit fiul la 18 ani. În rest, nu am regrete în decursul vieții. E imposibil să treci peste așa ceva. Nu poți fi fericit niciodată în viață. Poți să le ai pe toate, dar ai ceva care îți lipsește.

Dacă muncești, uiți. Cel mai mare lucru pe care Dumnezeu l-a dat pe pământ este uitarea. De asta am și plecat de la Brașov. Stam toată ziua la cimitir. Ăsta este cel mai mare regret, că nu am putut să-l văd și pe el realizându-se. I-a venit noaptea în somn să vomite, a luat-o pe trahee și a murit lângă Bogdan în pat .”, a povestit Mitică Dragomir.

Mitică Dragomir, un exemplu de putere

Mitică Dragomir, despre decesul fiului
Mitică Dragomir[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Chiar dacă a trecut prin numeroase încercări de-a lungul timpului, având atât probleme cu legea, cât și trauma pe care a trăit-o cu fiul său, Mitică Dragomir a dat mereu dovadă de tărie de caracter, reușind să își păstreze puterea necesară pentru a merge mai departe.  

În viață trebuie să fii puternic. Bineînțeles că în interiorul meu sufeream, dar la suprafață nu m-a îndoit nimeni.

Numai porecle am avut. Când eram mic, eram slab și îmi ziceau ăia Uscățel. Muream de necaz .”, a declarat Mitică Dragomir în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Să am grijă, acolo sunt toți banii! Mi-a apărut sold insuficient. Am intrat în panică.” Gabriela Prisăcariu, întâmplare neașteptată într-un magazin! Ce s-a întâmplat cu banii lui Dani Oțil?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies