E inuman cum a fost tratată Laurette când a sunat plângând la 112! Fetiţei ei i-a curs sânge din nas şi din gură, dar nu i s-a trimis o ambulanţă! Motivul este HALUCINANT!

E inuman cum a fost tratată Laurette când a sunat  plângând la 112! Fetiţei ei i-a curs sânge din nas şi din gură, dar nu i s-a trimis o ambulanţă! Motivul este HALUCINANT!
E inuman cum a fost tratată Laurette când a sunat plângând la 112! Fetiţei ei i-a curs sânge din nas şi din gură, dar nu i s-a trimis o ambulanţă! Motivul este HALUCINANT!

Laurette, umilită când a sunat la 112! Vezi de ce nu i s-a trimis o ambulanţă pentru copilul ei care avea hemoragie!

Laurette a trecut prin momente cumplite la începutul anului. Frumoasa mulatră a simţit o neputinţă crâncenă când şi-a văzut copilul suferind şi nu a putut să-l ajute, imediat, cum era normal. De ce? Ei bine vedeta a povestit că a fost umilită când a sunat la 112. După ce i s-a spus că nu are cum să beneficieze de intervenţia unei ambulanţe, fosta asistenta tv şi-a urcat copilul în maşină şi l-a dus, disperată, la spital.

Citeste si: VIDEO Iulia Albu le-a facut praf pe Laurette, Corina Caragea si Bianca Dragusanu! Uite ce nota a primit Andra

Laurette, umilită când a sunat la 112! "Femeia începe să urle la mine, ca ea nu mă poate ajuta cu nimic si că să imi duc singura copilul la spital"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În ce țară de rahat trăiam fraților?! Pentru ce plătim taxe şi impozite, asigurare medicală pentru sănătate?!! Am sunat acum câteva minute la ambulantă pentru ca fetița mea se simte rău, foarte rău îi curge sânge din nas si din gură și efectiv nu știam cum să-i opresc sângele s-a speriat foarte tare, sun la 112, îmi spune că nu au cum sa trimită ambulanţă, pentru că locuiesc prea departe și că momentan nu au o ambulanță în zonă.

Întreb: spuneți-mi ce să fac, nu pot opri sângele?!! Mă pune în legătură cu o doamnă doctor, femeia începe să urle la mine, ca ea nu mă poate ajuta cu nimic si că să imi duc singura copilul la spital. Că ei au cazuri mai grave decât o simplă hemoragie din nas a unui copil, Ferească Dumnezeu dacă eu am mai întâlnit asa ceva într-o tara civilizată!!!

În concluzie nu au trimis nici o ambulanță și am plecat singură cu fetița în maşină la spital plina de sânge. Dupa ce au urlat la mine toți de la serviciul 122. Ce să facem în astfel de căzuri? Să ne ducem singuri copii la spital cu mașina prin trafic si sa plătim asigurări medicale degeaba!!! Am postat aceste fotografii să tragem un semnal de alarmă și poate cineva face ceva pentru sistemul medical Românesc ”, a povestit Laurette la începutul anului.

Citeste si: Incredibil ce s-a descoperit despre criminalul din Caracal! Ce femei îi plăceau și cum se comporta față de ele! ”Nu aveau nici măcar o șansă, le urmărea!”



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Reacția familiei Luzei Melencu, după ce anchetatorii spun că i-ar fi putut găsi trupul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies