„E multă muncă în spate” Ilinca Vandici, secretul unei siluete de invidiat

„E multă muncă în spate” Ilinca Vandici, secretul unei siluete de invidiat
„E multă muncă în spate” Ilinca Vandici, secretul unei siluete de invidiat

Ilinca Vandici a dezvăluit cum are grijă de silueta sa și ce face pentru a se menține în formă.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. În vârstă de 36 de ani, prezentatoarea „Bravo, ai stil!” a reușit de-a lungul timpului să surprindă cu fiecare apariție a sa în spațiul public. Astfel, pe lângă ținutele fără cusur, Ilinca Vandici are și o siluetă de invidiat, astfel încât fiecare apariție a sa este una de senzație.

Vedeta Kanal D a povestit în cadrul unui interviu pentru „ Bravo, ai stil! Backstage ” cum reușește să se mențină mereu în formă și care este secretul unei siluete de

invidiat.

Ce face Ilinca Vandici pentru a se menține mereu în formă

Citește și: Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să meargă pe drumuri separate. Ce se întâmplă între cei doi

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ilinca Vandici, secretul unei siluete de invidiat
Ilinca Vandici, secretul unei siluete de invidiat[Sursa foto: Facebook]

Deși din exterior multă lume ar putea pune silueta de invidiat a Ilincăi Vandici pe seama moștenirii genetice, lucrurile stau cu totul altfel. Vedeta a declarat că în spatele unui corp bine lucrat stă multă muncă și dedicare. Astfel, prezentatoarea „Bravo, ai stil!” acordă o atenție sporită atât alimentației, cât și programului de la sala de fitness, acolo unde frumoasa prezentatoare merge aproape zilnic.

Mai mult decât atât, pe lângă sport și alimentație, vedeta a făcut o nouă descoperite.

„Nu e o chestie dezvoltată peste noapte, e multă muncă în spate. E foarte multă disciplină, organizare, eu nu lipsesc de la antrenamente. Fac antrenament cu un antrenor personal, nu pentru că e o fiță, ci pentru că antrenorul respectiv vede cum se transformă corpul tău și știe unde e zona în care trebuie să se lucreze mai mult, mai puțin, astfel încât corpul meu să arate armonios.

Am avut la un moment dat un an de zile în care am făcut 7 zile din 7 sport. Rezultatele se văd în timp, nu peste noapte am reușit să ajung la forma la care sunt astăzi. Am foarte mare grijă și la alimentație, mănânc fructe, orez și cărniță. Mai nou am început să fac și masaj, pe care îl ador, mi se pare că ăsta e secretul al ultimei perioade din viața mea.
În momentul în care am descoperit masajul cu bambus și m-am dus o lună, două, deja acolo se face ce nu face sala. Lucrează și prelucrează alte zone ale corpului care nu pot fi lucrate în sala de sport."
, a declarat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici, secretul unei siluete de invidiat
Ilinca Vandici, secretul unei siluete de invidiat[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Așa mi-a fost mie soarta” Gianina Corondan a vorbit despre suferința provocată de lipsa unei familii și a unui copil

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies