E oficial! Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu divorţează. Dovada de netăgăduit

E oficial! Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu divorţează. Dovada de netăgăduit
E oficial! Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu divorţează. Dovada de netăgăduit

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu nu au reuşit să-şi salveze mariajul.

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au format un cuplu discret, care a reuşit să stea departe de bârfe, scandaluri şi altfel de zone neplăcute care vin "la pachet" cu celebritatea. De ceva timp însă, cei doi au fost asociaţi, foarte des, cu termenul "divorţ". De câteva ori au negat evaziv, alteori au preferat să nu comenteze.

Ei bine, după mai bine de un an în care s-a tot vorbit despre ruptura dintre designerul Alexandru Ciucu și artista Alina Sorescu, situaţia a devenit, în sfârșit, clară în ceea ce privește mariajul lor.

Cei doi vor ajunge în fața judecătorilor în curând pentru a reglementa situația familiei lor.

Citeste si: Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a spus că divorțează de Alex Ciucu: „Sunt om cu capul pe umeri”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu vor merge, zilele următoare, în fața judecătorilor de la Buftea, după ce creatorul de modă, în calitate de reclamant, a cerut o ordonanță preşedinţială.

Acțiunea depusă zilele trecute la Judecătorie este susținută în fața unui complet ce se ocupă de speţele care implică ”minori și familie”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Alexandru Ciucu păstrează discreţia: "Nu am nimic de declarat"

Conform legislației, emiterea unei ordonanțe preşedinţiale este o procedură prin care se stabilește un posibil program de vizitare al copiilor pe care îi are un cuplu aflat în divorț în cazul în care părțile nu se înțeleg asupra

acestui aspect.

Citeste si: Alexandru Ciucu, prima reacție după ce s-a zvonit că divorțează de Alina Sorescu. În ce ipostază a fost surprins designerul

Potrivit informațiilor expuse în presa mondenă, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ar putea să divorțeze la notar. Reclamația depusă de designer împotriva cântăreței ar fi de natură să o determine pe artistă să respecte anumite aspecte legate de împărțirea custodiei fetițelor și de programul de vizitare.

Nu am nimic de declarat, aș dori să mă înțelegeți si să terminăm conversația acum ”, le-a spus Alexandru Ciucu jurnaliştilor de la fanatik.ro

Ce spune Alina Sorescu despre fetiţele ei

Alina Sorescu se emoţionează de fiecare dată când vorbeşte despre moştenitoarele ei.

Sunt două fetițe foarte diferite.

Și fizic și temperamental. Fiecare are punctul ei de vedere, fiecare deja se impune, are fiecare personalitatea sa. E foarte frumos să vezi cum cresc. Sunt, așa, ca două flori. Dacă le uzi, cresc și se deschid la soare .”, a povestit Alina Sorescu.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies