E oficial! Ionut de la Exatlon si Nella s-au despartit!

E oficial! Ionut de la Exatlon si Nella s-au despartit!
E oficial! Ionut de la Exatlon si Nella s-au despartit!

Ionut de la Exatlon si sotia lui, Nella, s-au despartit! Dupa ce s-a vorbit intens despre asta in ultima vreme, acum totul este oficial.

 

"Tu n-ai fost pregătit să mă ai. N-ai fost pregătit să primeşti atâta iubire şi respect. Cred că nici acum nu eşti, dar asta nu mai contează. Sper să fii fericit. Sper să înţelegi că dragostea nu înseamnă doar atracţie fizică şi un chip tânăr. Pentru că dacă tu asta crezi că înseamnă iubirea, înseamnă că nu vei fi niciodată cu adevărat fericit. Nici tu nu vei rămâne veşnic tânăr, nici tu nu vei atrage femeile la nesfârşit cu un chip frumos.

Şi mai ştii ce? Când o să simţi că t otul s-a sfârşit, învaţă să vorbeşti. Învaţă că omul de lângă tine merită să ştie adevărul, măcar de dragul clipelor petrecute împreună.

Îţi doresc să fii fericit. Nu te învinovăţesc.

Cu drag,

Femeia care te-a iubit cel mai mult", a scris Nella pe Facebook.

Ionut si Nella planuiau o nunta ca in povesti cu eventualii bani pe care "Razboinicul" i-ar fi castigat la Exatlon. Iata ca neintelegerile dintre ei au dus la o despartire, despre care s-a tot vorbit in ultima vreme.

Ionut "Rusu" Sugacevschi a terminat pe locul 2 competitia Exatlon. Concursul a fost castigat de Vladimir Draghia, in urma voturilor publicului.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum poti sa iti dai seama daca vei naste baiat sau fata dupa forma burtii! Uite la ce trebuie sa te uiti, DETALIUL pe care putina lume il stie

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies