E pacat mare! Ce se intampla cu femeile care fura barbatii altora

E pacat mare! Ce se intampla cu femeile care fura barbatii altora
E pacat mare! Ce se intampla cu femeile care fura barbatii altora

Femeia care fura barbatul alteia comite un pacat imens, pentru care va fi foarte greu iertata. Biserica mentine o pozitie ferma in legatura cu acest pacat si ne spune exact care sunt pedepsele pentru curvie.

Ce se intampla cu femeia care fura barbatul alteia

Dacă fata care fură bărbatul alteia şi se culcă cu el este o fecioară, ea comite păcatul desfrâului şi trebuie să se pocăiască trei ani înainte de a fi împărtăşită:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Greseala uriasa pe care o fac multi romani cand se casatoresc! E mare pacat!

"Fecioarele care, fără învoirea tatălui, au urmat bărbaţilor desfrânează; dar împăcându-se cu părinţii se pare

că fapta capată vindecare. Însă nu se vor primi la împărtăşire îndată, ci vor primi epitimie timp de trei ani.” (Canonul 38, Sf. Vasile cel Mare).
O femeie necăsătorită care se culcă cu un bărbat, fie el căsătorit sau nu, săvârşeşte acelaşi păcat al desfrâului sau curviei, care îi interzice să se mai împărtăşească 7 sau 9 ani, în funcţie de canon:

„Fugiţi de curvie, că tot păcatul pe care îl face omul afară de trup este, iar cel ce curveşte în trupul său păcătuieşte.
Au nu ştiţi că trupul vostru este lăcaş al Duhului Sfânt care locuieşte în voi?” (Corinteni 6, 18-19)

Citeste continuarea aici.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies