„E povestea noastră”. Andreea Marin, dezvăluiri despre nunta cu Adrian Brâncoveanu

 Andreea Marin, dezvăluiri despre nunta cu Adrian Brâncoveanu
Andreea Marin, dezvăluiri despre nunta cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a vorbit despre căsătoria cu partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu!

Andreea Marin, cunoscută de publicul larg și sub denumirea de „Zâna Surprizelor”, trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Adrian Brâncoveanu. Cei doi sunt împreună de mai bine de 5 ani, perioadă în care au preferat să stea departe de ochii curioșilor. Chiar și așa, vedeta de televiziune a mai publicat, destul de rar ce-i drept, în mediul online diferite fotografii cu partenerul ei, dar nu a dorit să ofere foarte multe detalii.

Iată ce spune acum despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu:

Citeste si: Andreea Marin, despre alimentul care a ajutat-o să slăbească 7 kilograme: „Sunt foarte determinată!”

Andreea Marin, dezvăluiri despre nunta cu Adrian Brâncoveanu
Andreea Marin, dezvăluiri despre nunta cu Adrian Brâncoveanu[Sursa foto: Facebook]

Andreea Marin, dezvăluiri despre nunta cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au fost plecați în vacanță peste hotare, iar prezentatoarea a decis să publice o fotografie pe rețelele de socializare.

Foarte atenți la fiecare detaliu, internauții au crezut instant că bărbatul a făcut deja marele pas și că a cerut-o de soție pe frumoasa vedetă, zvonuri la care aceasta a reacționat n timp util.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Zâna Surprizelor a confirmat, în cadrul unui interviu, că a primit o bijuterie de la partenerul ei, însă nu a dorit să ofere informații și despre căsătoria cu acesta.

„Aceasta e o poveste pe care nu ne place să o dezbatem public, e povestea noastră și vrem să rămână așa”, a spus Andreea Marin, pentru Revista VIVA.

Citeste si: Andreea Marin s-a căsătorit cu Adrian Brâncoveanu? Mesajul publicat de vedetă a stârnit un val de reacții: „Obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace”

Andreea Marin, dezvăluiri despre nunta cu Adrian Brâncoveanu
Andreea Marin, dezvăluiri despre nunta cu Adrian Brâncoveanu[Sursa foto: Facebook]

Andreea Marin: „Simțim să fim împreună”

Vedeta mărturisește că relația cu partenerul ei se bazează pe sinceritate și reciprocitate, asta pentru că sunt mereu alături unul de celălalt, mai ales în momentele importante.

„Nu e nevoie să ne convingem reciproc de nimic, facem ceea ce simțim. Și simțim să fim împreună. Uneori nu putem, se întâmplă să avem obligații sau responsabilități concomitent, dar în momentele cu adevărat importante suntem acolo unul pentru altul, să ne susținem”, a mai precizat Andreea Marin, pentru sursa citată anterior.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ștefan Bănică, declarații după aproape zece ani de relație cu Lavinia Pîrva: „Cred că are nevoie de spațiu, de libertate”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies