„E ușor nostalgică. Am susținut-o și i-am fost alături, chiar dacă poate ar fi avut nevoie și de prezența tatălui!” Oana Roman și fiica sa, emoții în prima zi de școală! Marius Elisei a lipsit

„E ușor nostalgică. Am susținut-o și i-am fost alături, chiar dacă poate ar fi avut nevoie și de prezența tatălui!” Oana Roman și fiica sa, emoții în prima zi de școală! Marius Elisei a lipsit
„E ușor nostalgică. Am susținut-o și i-am fost alături, chiar dacă poate ar fi avut nevoie și de prezența tatălui!” Oana Roman și fiica sa, emoții în prima zi de școală! Marius Elisei a lipsit

Oana Roman a fost alături de fiica sa în prima zi de școală. Isa pășește către o nouă etapă, dar din păcate, tatăl său nu i-a fost alături.

Oana Roman este fericita mămică a unei fetițe de 9 ani. Vedeta este foarte implicată în creșterea și educația fetiței sale, pe care o pune mereu pe primul loc. În urmă cu puțin timp, fiica lui Petre Roman a anunțat că împreună cu tatăl copilului său au luat decizia de a o muta pe Isa la o școală privată pentru binele fetiței. Astfel, Isabela pășește astăzi într-o nouă etapă din viața sa, fiind elevă în clasa a III-a.

Marius Elisei nu a fost alături de fiica sa în prima zi de școală

Citește și: „Noi să fim sănătoși, restul se rezolvă de la sine. Eu nu o să stau niciodată într-o relație de dragul copilului.” Marius Elisei, primele declarații despre presupusa împăcare cu Oana Roman!

Oana Roman și fiica sa, emoții în prima zi de școală! Marius Elisei a lipsit

Oana Roman și Marius Elisei au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în urma căreia a venit pe lume Isabela.

Cu toate acestea, în urmă cu ceva timp, cei doi soți au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Oana Roman a fost alături de fiica sa în prima zi de școală, împărtășind câteva imagini și gânduri cu admiratorii săi din mediul online. Vedeta a ținut să precizeze că micuța Isa este nostalgică la gândul ca trebuie să se obișnuiască cu noul mediu de învățare și cu colegii.

Mai mult decât atât, copila și-ar fi dorit ca tatăl său să fie alături de ea în prima zi, iar din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat.

Poza tradițională din prima zi de școală a anului nou. Azi începe un nou drum, într-o școală nouă. Doamne ajută! Prima zi de școală clasa a 3-a la noua școală. Un nou început pentru Isa, un sistem de învățământ diferit, în sensul bun.

Mai puțini copii în clasă și mai multe activități și laboratoare. E ușor nostalgică pentru că trebuie să se obișnuiască într-un nou mediu și noi colegi. Va fi bine. Azi am susținut-o și i-am fost alături, am încurajat-o și am fost doar eu cu ea, dar știu că îi dau putere chiar dacă poate ar fi avut nevoie și de prezența tatălui. Prima zi de școală într-o școală altfel, elegant, frumos și multe activități.”,
 a spus Oana Roman în mediul online.

Oana Roman și fiica sa, emoții în prima zi de școală! Marius Elisei a lipsit

Oana Roman, anunț important pe rețelele de socializare

Citește și: „E plin de parveniți needucați. Ceva rău de tot.” Oana Roman, scoasă din sărite chiar în timpul vacanței de la Cannes! Vedeta a fost deranjată de un turist nepoliticos

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oana Roman și fiica sa, emoții în prima zi de școală! Marius Elisei a lipsit

După ce a împărtășit cu fanii săi din mediul online fotografiile emoționante cu fiica sa în prima zi de școală, Oana Roman a făcut un anunț important pe rețelele de socializare. Astfel, acestă zi reprezintă un nou început atât pentru Isa, cât și pentru mama sa, care se pregătește intens pentru noi proiecte profesionale.

Gata, a început școala! Eu încep treburile, îmi pregătesc proiectele pentru această toamnă.

Începând de săptămâna asta am vești bune pentru voi pentru că vom face o serie de discuții împreună. Vor fi niște videouri în care eu voi povesti despre anumite subiecte și despre anumite lucruri care sper să vă intereseze. Astăzi am foarte multe drumuri de făcut pentru că reîncepe activitatea și sunt multe de pregătit .”, a mărturisit Oana Roman pe rețelele de socializare.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Creme Brullee ca la Gabriela Cristea acasă. Care este secretul prezentatoarei TV pentru această delicatesă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies