„Ea are figura mamei.” Carmen Harra, declarații despre căsnicia Oanei Zăvoranu

„Ea are figura mamei.” Carmen Harra, declarații despre căsnicia Oanei Zăvoranu
„Ea are figura mamei.” Carmen Harra, declarații despre căsnicia Oanei Zăvoranu

Toată lumea știe că Oana Zăvoranu ar fi fost trădată de partenerul ei, în urmă cu puțin timp, iar Carmen Harra a venit cu anumite detalii despre căsnicia ei cu Alex Ashraf. Clarvăzătoarea este de părere că vedeta nu trece prin clipe ușoare.

Oana Zăvoranu trece prin momente destul de grele, mai ales că în ultima vreme se vehicula că ea și cel pe care îl iubește își doresc să meargă pe drumuri separate, din cauza faptului că bărbatul a fost infidel. Carmen Harra a venit cu declarații despre acest subiect și a spus cum vede ea relația aceasta.

Citește și: „Mi-a ajuns.” Oana Roman, curtată de bărbați, de când nu mai este împreună cu Marius Elisei

Carmen Harra, declarații despre căsnicia Oanei Zăvoranu

Cu toate că în mediul online au apărut diverse zvonuri cum că ea și partenerul ei nu arm ai fi împreună, vedeta nu și-a dorit să spună nimic despre acest subiect, preferând să păstreze lucrurile doar pentru ea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Carmen Harra este de părere că soțul ei are o tentativă de trădare și a atras atenția asupra faptului că Oana Zăvoranu trebuie să știe cum să facă față unei asemenea situații dacă își va dori să își salveze căsnicia cu soțul ei.

„Acum 7 ani i-am spus Oanei că este în pericol să piardă banii de la mama ei. Dacă ne uităm la ce se întâmplă în viața ei, ea are figura mamei.

Îi lipsește figura tatălui, ea are banii, dar îi pierde. Ea este o persoană foarte iubitoare, intuitivă. Omul cu care este ea la ora actuală are o înclinație de trădare, apare fenomenul trădării, important este cum poate ea să gestioneze asta și dacă se poate lupta suficient de mult să salveze această relație care devine cu mare semn de întrebare”, a spus Carmen Harra, în cadrul unei emisiuni.

Clarvăzătoarea, despre situația financiară a vedetei

Carmen Harra a mai declarant și că pierderea banilor de la mama sa ar fi una dintre cele mai mari probleme pe care Oana Zăvoranu le are în momentul actual.

„Problema ei numărul unu este pierderea banilor de la mama ei. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală. Nu vreau să se supere, pentru că adevărul doare, dar este un adevăr foarte crâncen asupra vieții ei, pentru că este lovită din două părți, sentimental și material.

Situația ei la ora actuală nu arată deloc bine”, a adăugat clarvăzătoarea.

Citește și: ”Va fi un alt cutremur mare.” Ce a mărturisit Carmen Harra despre marele cutremur care urmează



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Prima reacție este să ne separăm.” Carmen Harra, declarații despre mariajul Oanei Matache și a lui Răzvan Miheț

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies