Ea e femeia care i-a daruit un copil lui Catalin Cazacu! Nicoleta e super sexy si e cantareata

Ea e femeia care i-a daruit un copil lui Catalin Cazacu! Nicoleta e super sexy si e cantareata
Ea e femeia care i-a daruit un copil lui Catalin Cazacu! Nicoleta e super sexy si e cantareata

Femeia care i-a daruit un copil lui Catalin Cazacu e super sexy, e artista si are o relatie speciala cu baietelul lor, Andrei. Nicoleta canta muzica de petrecere si e cunoscuta printre artistii din showbiz.

 

Nicoleta este femeia care i-a daruit un copil lui Cazacu, pe Andrei, rodul iubirii lor. Mama baietelului este tanara, blonda, are o silueta de invidiat, dar si o voce superba. Nicoleta este cantareata si are multi prieteni in lumea artistilor.

Catalin Cazacu si Nicoleta s-au despartit in urma cu cativa ani, dupa ce s-au iubit 4 ani, insa au pastrat o relatie frumoasa, de prietenie, tin legatura, si se vad destul de des.

Andrei a ramas in grija ei. Femeia il urmareste la Exatlon cu sufletul la gura, alaturi de fiul ei. Mai mult, Nicoleta are o relatie frumoasa si cu parintii lui Catalin cu care vorbeste zilnic, mai ales ca Andrei e topit dupa ei. "Avem o relatie frumoasa cu Nicoleta, la fel cum o are si Catalin. Ei s-au despartit, dar au ramas in relatii bune. Andrei este o minune de baiat, ne umple sufletele de bucurie.
Andrei a ramas la mama lui, e crescut foarte bine, e educat si destept. Noi suntem topiti dupa el"
, ne-a spus mama lui Catalin Cazacu.Femeia care i-a daruit un copil lui Cazacu e super sexy, incat n-ai zice ca e mama. Blondina e foarte atenta la imaginea ei! Ea isi mentine silueta cu o alimentatie echilibrata, sport si tratamente.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Show total la “Exatlon”. Faimosii au pierdut, la mare diferenta, confruntarea cu Razboinicii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies