“Ea era personajul negativ.” Camilla a fost deranjată de cuvintele jignitoare din partea Prințului Harry! Cei doi urmează să se reîntâlnească la încoronarea Regelui Charles

“Ea era personajul negativ.” Camilla a fost deranjată de cuvintele jignitoare din partea Prințului Harry! Cei doi urmează să se reîntâlnească la încoronarea Regelui Charles
“Ea era personajul negativ.” Camilla a fost deranjată de cuvintele jignitoare din partea Prințului Harry! Cei doi urmează să se reîntâlnească la încoronarea Regelui Charles

Pe data de 6 mai, Regina Camilla și Regele Charles vor fi încoronați, având astfel loc un eveniment istoric la care va lua parte și Prințul Harry.

După ce Prințul Harry a făcut câteva comentarii controversate la adresa Camillei în cartea sa de memorii, ”Spare”, regina ar fi fost deranjată de cuvintele acestuia. Astfel, într-un interviu pentru publicația The Times, Lady Lansdowne, una dintre cele șase însoțitoare regale ale Camillei, a mărturisit care a fost reacția reginei în urma comentariilor și criticilor Ducelui de Sussex.

"Bineînțeles că o deranjează, bineînțeles că o doare. Dar

ea nu se lasă afectată", a spus ea, potrivit dailymail.

În cartea Prințului Harry se regăsesc o serie de comentarii denigratoare la adresa Reginei Camilla. Mai precis, Harry a menționat că atât el, cât și Prințul William l-au rugat pe tatăl lor să nu facă marele pas alături de Camilla, și a dezvăluit că s-a întrebat dacă aceasta va fi rea cu el, ca o "mamă vitregă rea", susținând că William "a nutrit de mult timp suspiciuni cu privire la cealaltă femeie".

Citește și: Prințul Harry nu are în plan să discute cu fratele său, William, atunci când își va face prezența la încoronarea Regelui Charles. De ce nu participă Meghan la încoronare

Camilla a fost deranjată de cuvintele jignitoare din partea Prințului Harry[Sursa foto: Profimedia]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mai mult decât atât, Prințul Harry a criticat caracterul Camillei, spunând că aceasta ar avea o agendă pentru a-și remedia imaginea publică de "cealaltă femeie".

Harry a numit-o, mai apoi, pe Camilla "periculoasă" în interviul său cu Anderson Cooper.

"Ea era personajul negativ, era o a treia persoană în căsnicie, trebuia să își reabiliteze imaginea", a spus Prințul Harry.

"Nevoia ca ea să-și reabiliteze imaginea... Asta a făcut-o periculoasă din cauza legăturilor pe care și le făcea în presa britanică".

Prințul Harry se va reîntâlni cu Regina Camilla și Regele Charles la încoronare

Cu toate astea, Prințul Harry urmează să se reunească cu membrii familiei regale la încoronarea tatălui său, pe 6 mai. Palatul Buckingham a confirmat participarea Prințului Harry prin intermediul unei declarații oficiale, însă Meghan și copiii acestora nu își vor face apariția.

"Palatul Buckingham are plăcerea de a confirma că ducele de Sussex va participa la slujba de încoronare de la Westminster Abbey pe 6 mai.

Ducesa de Sussex va rămâne în California alături de Prințul Archie și Prințesa Lilibet". Archewell, fundația caritabilă a lui Harry și Meghan, a emis o declarație aproape identică, confirmând că ducele se va alătura invitaților la încoronare.

Citește și: Ce condiție i-a pus Kate Middleton, Regelui Charles al III-lea, la încoronare, în legătură cu Rose Hanbury

Camilla a fost deranjată de cuvintele jignitoare din partea Prințului Harry[Sursa foto: shutterstock]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce condiție i-a pus Kate Middleton, Regelui Charles al III-lea, la încoronare, în legătură cu Rose Hanbury

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies