EA este femeia pe care Jador o iubeşte cu adevărat! Uite cum arată! Declaraţii bombă!

EA este femeia pe care Jador o iubeşte cu adevărat! Uite  cum arată! Declaraţii bombă!
EA este femeia pe care Jador o iubeşte cu adevărat! Uite cum arată! Declaraţii bombă!

Ea este femeia pe care Jador o iubeşte cu adevărat! Uite cum arată!

Jador a ajuns, în timp record, unul dintre cei mai iubiţi artişti din România. Tânărul în vârstă de 25 de ani a lansat numai hit-uri în ultimul an, melodiile lui având, în total, mai bine de 100 de milioane de vizualizări.

Îndrăgitul solist are un succes incredibil şi pe reţelele de socializare. Doar pe contul lui oficial de instagram are în jur de 600.000

de prieteni, dar şi multe grupuri de fani şi susţinători.

Jador se pregăteşte acum pentru lansare noii lui piese, "Superioară", iar clipul de promovare al melodiei a cucerit deja youtube-ul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ea este femeia pe care Jador o iubeşte cu adevărat! "Loială, înţeleaptă, înţelegătoare, inteligentă şi devotată"

Mesajul piesei este unul misterios, care i-a pus deja pe fanii artistului pe jar. Mulţi cred că melodia este o declaraţie de dragoste pentru o femeie din viaţa lui Jador, dar nu sunt siguri despre cine este vorba.

S-a vehiculat în mediul online şi numele Siminei, dar cântăreţul a spus clar că nu se mai gândeşte la ea din momentul în care a aflat că tânăra este gravidă.

Ei bine, protagonistul nostru a mărturisit că el iubeşte, în general, femeia.

" Femeia trebuie iubită, protejată şi apreciată. Eu personal iubesc femeia loială, înţeleaptă, înţelegătoare, inteligentă şi devotată. Contează şi frumuseţea fizică, nu pot să fiu ipocrit şi să zic că nu, dar să ştiţi că eu apreciez mai mult celelalte calităţi. Asta înseamnă pentru mine o femeie superioară. Aşa va fi cea pe care o voi iubi din tot sufletul meu", a declarat Jador.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Jador de la Puterea dragostei, anunț cu ochii în lacrimi: „Sunt șocat”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies