Ea este fosta iubită a lui Andy de la Puterea Dragostei! Bruneta este mai în vârstă decât el și are doi copii!

Ea este fosta iubită a lui Andy de la Puterea Dragostei! Bruneta este mai în vârstă decât el și are doi copii!
Ea este fosta iubită a lui Andy de la Puterea Dragostei! Bruneta este mai în vârstă decât el și are doi copii!

Gabriela, noua iubită a lui Andy de la Puterea Dragostei, este extrem de sexy. Bruneta are doi copii și e mai mare decât fostul concurent.

Andy, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a stârnit interesul a mii de femei în timp ce participa la show-ul de la Kanal D. A avut o relație cu Roxana, însă certurile repetate au dus la inevitabila despărțire. Acum, însă, el a început să se afișeze cu o brunetă extrem de sexy și se spune că ar fi extrem de îndrăgostiți.

”Nu au stat nicio secundă departe unul de celălalt.

E clar, sunt îndrăgostiți”, ne-a spus un martor al momentelor petrecute de Andy într-un club din București, concurentul de la ”Puterea Dragostei” mergând acolo însoțit de o domnișoară brunetă, frumușică, care purta o rochie animal print care nu ascundea amplitudinea bustului.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Au dansat împreună, au stat unul lângă celălalt, au vorbit și au râs toată seara.

Au și băut ceva, iar apoi când au plecat, au făcut-o ținându-se de mână. E clar că între ei e ceva, chiar dacă păreau că nu vor să se afișeze, să își asume relația”, ne-a mai spus sursa citată.

Cine este iubita lui Andy de la Puterea Dragostei!

Femeia cu care s-a afișat Andy în club se numește Gabriela și este extrem de sexy, așa că nu este de mirare că l-a cucerit.

Bruneta are doi copii, fiica ei cea mare având 16 ani. E clar că ea este mai mare decât Andy, care are doar 21 de ani. Cu toate acestea, este imposibil să-ți dai seama câți ani are ea, părând foarte apropiată de vârstă de fostul iubit al Roxanei de la Puterea Dragostei.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum au anunţat Simina şi Alex Zănoagă că vor avea un copil? Imaginea aceasta a obţinut zeci de mii de like-uri! "Felicitări" FOTO!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies