Ea este mama Roxanei de la Puterea Dragostei! Acum se știe de la cine a moștenit frumusețea concurenta!

Ea este mama Roxanei de la Puterea Dragostei! Acum se știe de la cine a moștenit frumusețea concurenta!
Ea este mama Roxanei de la Puterea Dragostei! Acum se știe de la cine a moștenit frumusețea concurenta!

Roxana de la Puterea Dragostei a moștenit frumusețea chiar de la mama sa! Iată o imagine cu cele două, împreună.

Acum nu mai încape îndoială în privința frumuseții: Roxana de la Puterea Dragostei a moștenit-o chiar de la mama sa!

Chiar dacă este o fire vulcanică și sinceră, Roxana de la Puterea Dragostei a știut întotdeauna când să pună punctul pe ”i” fie în relația pe care a avut-o în emisiune, fie în discuțiile aprinse pe care le-a avut cu celelalte colege din emisiune. Roxana s-a pozat în iarnă alături de mama sa, lângă bradul de Crăciun.

Amândouă au ales să se îmbrace în rochițe care le-au pus în valoare trupurile!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Ce calificativ a luat Roxana de la Puterea Dragostei la proba orală la limba română!

Roxana de la Puterea Dragostei a devenit din ce în ce mai urmărită de internauți, după ce a avut intenția hotărâtă de a face un cuplu în emisiune cu Valentin, un fost concurent.

Mai mult decât atât, Roxana a fost susținută și în relația pe care a avut-o alături de Andy, cel care a și părăsit emisiunea Puterea Dragostei, în urma comportamentului violent pe care l-a avut față de tânără. Şi în legăturile amoroase tumultuoase cu Bogdan Mocanu şi cu Turcu, şatena s-a bucurat de sprijinul emoţional al fanilor, tânăra fiind una dintre cele mai populare concurente de la Puterea Dragostei.

Chiar dacă este o fire vulcanică, tânăra de 26 de ani uimește de fiecare dată pe oricine îi iese în cale. O parte din susținătorii fetei consideră că Roxana are un vocabular colorat, ba chiar uneori adresează injurii pe care nicio fată nu ar trebui să le spună. Chiar și așa, este descurcăreață și știe să pună punctul pe ”i”.

Roxana a terminat Liceul Tehnologic “Al.

Ioan Cuza” din Slobozia. Dar oare ce calificativ a avut la proba orală la limba română? Tânăra a primit calificativul ”Mediu”.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies