EA este mostenitoarea averii lui Karl Lagerfeld. A pus LABA pe 170 de milioane de euro

EA este mostenitoarea averii lui Karl Lagerfeld. A pus LABA pe 170 de milioane de euro
EA este mostenitoarea averii lui Karl Lagerfeld. A pus LABA pe 170 de milioane de euro

Choupette pare să fie cea mai invidiată felină săptămâna aceasta, la scurtă vreme după ce o veste tristă făcea înconjurul lumii. Stăpânul său, creatorul de modă german Karl Lagerfeld, designerul principal al casei Chanel, a murit la vârsta de 85 de ani.

EA este mostenitoarea averii lui Karl Lagerfeld

La scurtă vreme, revista franceză Voici dezvăluia, în ediția electronică, faptul că Lagerfeld și-ar fi desemnat drept moștenitoare pisica.

Celebra birmaneză Choupette, adoptată în 2011 de Karld Lagerfeld de la manechinul Baptiste Giabiconi, este, de acum, și cea mai bogată pisică, pentru că averea designerului Chanel este estimată la 170 de milioane de euro.

EA este mostenitoarea averii lui Karl Lagerfeld

A rămas celebru un fragment din dialogul dintre K. Lagerfeld și un jurnalist al publicației Numéro, din cadrul unui interviu, fragment în care designerul făcea referire la averea pe care o va lăsa moștenire felinei sale:

" K. Lagerfeld: Fiți siguri că va fi suficient pentru toată lumea.
Jurnalist: Totuși, mi se pare că în Franța este interzis să lași moștenire ceva hamsterului sau porcului de Guineea.


K. Lagerfeld: Foarte bine, pentru că eu nu sunt francez.”

Citeste si: Un bordel va deveni BISERICA?! S-a intors lumea cu susul in jos! Cum e posibil asa ceva

Citeste si: Cum recunosti o persoana malefica? 11 semne că in viata ta e cineva de care trebuie sa te feresti

EA este mostenitoarea averii lui Karl Lagerfeld

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Choupette, o birmaneză cu ochi albaştri, are 50.700 de urmăritori pe Twitter şi 184.000 de fani pe Instagram. Devenise celebră şi pentru tratamentul regal de care s-a bucurat în timpul vieții lui Lagerfeld.

EA este mostenitoarea averii lui Karl Lagerfeld

Choupette, dragostea cea mare a lui Karl

Celibatar și fără copii, Karl Lagerfeld, considerat unul dintre cei mai importanţi creatori de modă ai sfârşitului de secol al XX-lea, își adora pisica. Spunea, într-un interviu acordat în 2013 pentru CNN, că ar fi gata să o ia de soție dacă legislația i-ar permite.

„Nu credeam că mă voi îndrăgosti atât de mult de o pisică.” Karl Lagerfeld, pentru CNN

Choupette, prietena mult-iubită a celui poreclit și „Kaiserul”, deține deja recordul de „cea mai avută felină”, pentru că are în cont o avere de aproximativ 3 milioane de euro, cum declara Karl Lagerfeld în 2015.

Este și anul în care era lansată cariera pisicii.

Nu după multă vreme, lansa o serie de produse de machiaj și devenea imaginea mai multor firme importante, între care Opel.

EA este mostenitoarea averii lui Karl Lagerfeld

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ca o vedetă…cu dare de mână, Choupette călătorește într-un avion privat. Este păzită de o gardă de corp personală și are două însoțitoare de bord.

Citeste si: Khloe Kardashian s-a despartit de tatal copilului ei, Tristan Thompson. Nu o sa-ti vina sa crezi cu cine a inselat-o- FOTO

Citeste si: Cea mai cautata meserie poate aduce 7000 de lei salariu! Toți românii sunt vizați

Moartea designerului a stârnit revistele de can-can din toată lumea, mai ales pe cele de la Paris. De altfel, presa din Hexagon a insistat asupra faptului că, fiind rezident francez, creatorul de modă putea solicita prin testament să i se aplice legea germană în ceea ce privește desemnarea moștenitorilor, care permite ca averea să fie lăsată animalelor de companie.

sursa: playtech.ro

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Doliu în cinematografie - Regizorul Claude Goretta a murit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies