EA este noua iubita a lui Livian? Va prezentam singura imagine cu cei doi impreuna!

EA este noua iubita a lui Livian? Va prezentam singura imagine cu cei doi impreuna!
EA este noua iubita a lui Livian? Va prezentam singura imagine cu cei doi impreuna!

Va prezentam singura imagine cu Livian si noua lui iubita, din Turcia.

EA este noua iubita a lui Livian?

Pe retelele de socializare circula o imagine cu cei doi, pe o plaja din Turcia. Nu stim sigur daca ea este cea despre care se spune ca ar fi iubita lui Livian, acest lucru fiind confirmat doar de fanii de pe retelele de socializare. 

Va prezentam singura imagine cu cei doi impreuna: 

Bianca și Livian nu mai formează un cuplu, dar asta nu o împiedică pe concurenta de la "Puterea Dragostei" să facă mici crize de gelozie. Ce replică acidă i-a dat unei urmăritoare?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bianca și Livian trăiesc o poveste de dragoste care pentru unele persoane este aproape imposibil de înțeles.

Deși au sentimente unul pentru celălalt și nu ezită să arate acest lucru în public, cei doi nu formează un cuplu, Livian refuzând să se mai împace cu Bianca.

Citeste si: Livian, acuzații grave despre Andreea Pirui! Nimeni nu știa ce a făcut blondina de la Puterea Dragostei în străinătate! „Prosteai bărbați în Italia!”

Bianca Comănici: "Livian are câte femei vrea el, dar..." Replica acidă a concurentei de la "Puterea Dragostei"

Bianca i-a luat apărarea de foarte multe ori lui Livian, mai ales atunci când prietenii ei de pe instagram îl judecau pentru felul în care se comportă cu ea. Eforturile pe care Bianca le-a făcut până în prezent nu l-au convins pe Livian să mai dea o șansă poveștii lor de iubire, astfel că cei doi sunt în continuare despărțiți. Cu toate acestea, între ei s-a produs o ușoară apropiere. 

Recent, Bianca a făcut un live pe canalul ei de Youtube prin care a vrut să interacționeze cu cei ce o urmăresc. Dacă unele comentarii au fost pe placul concurentei de la "Puterea Dragostei", au fost și persoane care au reușit să o enerveze la culme. S-a întâmplat acest lucru în momentul în care o femeie i-a vorbit Biancăi despre femeile din viața lui Livian, spunându-i că acesta poate avea pe oricine, având în vedere că este un bărbat singur.

Citeste si: Bianca si-a petrecut noaptea cu Livian? Acuzatii grave! Ce dovezi are Daiana

Așa cum era de așteptat, această remarcă a deranjat-o foarte tare pe Bianca, iar concurenta de la "Puterea Dragostei" nu a rezistat și i-a dat replica celei care a făcut comentariul.

"Livian are câte femei vrea el, dar totuși stă doar cu mine.

Cum facem?", a fost replica acidă pe care Bianca i-a dat-o unei femei în timpul live-ului pe care l-a făcut pe canalul ei de Youtube.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies