Ea este regina genelor din Romania! Prin mana ei au trecut zeci de vedete!


Inna, Antonia, Anda Adam, Giulia, Andreea Banica, Ruby, sau Sore, ce au in comun aceste nume extrem de cunoscute publicului din Romania si nu numai.

 

Toate frecventeaza acelasi salon si anume primul Eyelashes Boutique Concept din Romania, un serviciu care ofera cele mai avansate tehnologii in aplicarea, intretinerea si ingrijirea extensiilor de gene fir cu fir, folosind tehnologia japoneza.
Tabya Eyelashes are in echipa profesionisti care ofera  servicii de inalta calitate, rezultate ale studiilor internationale in Lashmaking, urmate la academii de profil cunoscute din Chisinau, Kiev si Sankt Petersburg.
De altfel, la carma afacerii se afla o tanara originara din Rusia, care a pornit-o de la zero si a ajuns sa nu mai faca fata cererilor.

Toate frecventeaza acelasi salon si anume primul Eyelashes Boutique Concept din Romania, un serviciu care ofera cele mai avansate tehnologii in aplicarea, intretinerea si ingrijirea extensiilor de gene fir cu fir, folosind tehnologia japoneza.Tabya Eyelashes are in echipa profesionisti care ofera  servicii de inalta calitate, rezultate ale studiilor internationale in Lashmaking, urmate la academii de profil cunoscute din Chisinau, Kiev si Sankt Petersburg.
De altfel, la carma afacerii se afla o tanara originara din Rusia, care a pornit-o de la zero si a ajuns sa nu mai faca fata cererilor.


Abonează-te pe

Citește și:

22 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic. Află ce zodie are noroc in dragoste!

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

Clasificarea stilurilor vestimentare. Piesele de îmbrăcăminte necesare fiecărui stil

NOUTATE: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

DESCOPERA: Când pică Sfinții Mihail si Gavriil 2021

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

DESCOPERĂ: 2 machiaje de Halloween la modă, potrivite pentru fete de toate vârstele

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri