„Ea făcea friptura de miel.” Aurel Pădureanu a povestit cum era Paștele, atunci când Cornelia Catanga era în viață

„Ea făcea friptura de miel.” Aurel Pădureanu a povestit cum era Paștele, atunci când Cornelia Catanga era în viață
„Ea făcea friptura de miel.” Aurel Pădureanu a povestit cum era Paștele, atunci când Cornelia Catanga era în viață

În acest an s-au împlinit doi ani de la trecerea în neființă a celebrei cântărețe de muzică lăutărească Cornelia Catanga, însă durerea nu a dispărut din sufletul soțului ei, Aurel Pădureanu. Recent, la parastasul de doi ani, artistul a povestit despre cum erau Sărbătorile Pascale în familie și despre delicatesele pe care Cornelia obișnuia să le pregătească pentru masa festivă.

În trecut, cei doi trăiau o frumoasă poveste de dragoste, împreună cu fiul lor talentat. Din păcate, în primăvara anului 2021, moartea a venit și i-a separat. În familia lui Aurel Pădureanu și a Corneliei Catanga, Sărbătorile Pascale erau un moment important, iar artista se ocupa mereu ca masa să fie perfectă. Aurel Pădureanu mărturisește că era mereu uimit de abilitatea soției sale de a pregăti fiecare bucată și de a aranja toate lucrurile într-un mod perfect.

Citește și: ”Nicoleta nu a vrut să-mi spună inițial, de acest vis, pentru că atâta am plâns!” Ce a visat fiica cea mare a lui Aurel Pădureanu, înainte de parastasul de doi ani al Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu, totul despre Paștele alături de Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu simțea o puternică emoție de Paște alături de Cornelia Catanga, iar amintirile sărbătorilor petrecute împreună vor rămâne mereu vii în inima sa.

Deși timpul nu poate vindeca rănile sale, artistul păstrează cu drag în amintire toate momentele trăite împreună cu femeia care i-a fost mereu alături.

Aistul își aduce aminte cu afecțiune de pregătirile făcute de Cornelia Catanga pentru masa de Paște. Potrivit artistului, soția sa se ocupa de a pregăti ciorba de miel, friptura și cozonacii care erau apoi așezați pe masa de sărbătoare.

„Cornelia se pregătea într-un mod extraordinar pentru masa de Paște.

Ea făcea friptura de miel, ciorba de miel și cozonacul", a povestit Aurel Pădureanu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Aurel Pădureanu a povestit cum era Paștele, atunci când Cornelia Catanga era în viață
Aurel Pădureanu a povestit cum era Paștele, atunci când Cornelia Catanga era în viață[Sursa foto: Facebook]

Cornelia Catanga, o mamă dedicată și o soție desăvârșită

Aurel Pădureanu a fost mereu alături de soția sa, Cornelia Catanga, și nu a plecat de lângă ea, contrazicând astfel zvonurile apărute în spațiul public.

În timpul sărbătorilor, artistul era mereu impresionat de pregătirile făcute de cântăreață pentru masa tradițională.

Cornelia Catanga era mereu atentă la fiecare aspect și mereu încerca să facă tot posibilul pentru a-i face pe cei din jur să se simtă minunat.

 În ceea ce privește preparatele tradiționale, artista nu uita niciodată să pună pe masă mămăliga și sarmalele.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Avea un fel de a pregăti masa prin care mă uluia. Noaptea, ne duceam la Înviere, iar apoi pregătea masa și punea pe masă toate bunătățile. Toate pregătirile care se fac de Paște se regăseau și pe masa Corneliei: ouă, ciorbă de miel, friptura. Ei îi plăceau enorm de mult sarmalele cu mămăligă și ciorbele, dar mai ales peștele. Era o gospodină desăvârșită și de o curățenie ireproșabilă", a

mai dezvăluit Aurel Pădureanu, pentru WOWbiz.ro.

Aurel Pădureanu a povestit cum era Paștele, atunci când Cornelia Catanga era în viață
Aurel Pădureanu a povestit cum era Paștele, atunci când Cornelia Catanga era în viață[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Au scos-o pe Cornelia din mormânt.” Ce a făcut Aurel Pădureanu, după ce a dezgropat-o pe soția sa, Cornelia Catanga



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

”Au scos-o pe Cornelia din mormânt.” Ce a făcut Aurel Pădureanu, după ce a dezgropat-o pe soția sa, Cornelia Catanga

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies