Ea poate fi noua iubita a lui Liviu Varciu! Cum au fost surprinsi cei doi in urma cu putina vreme

Ea poate fi noua iubita a lui Liviu Varciu! Cum au fost surprinsi cei doi in urma cu putina vreme
Ea poate fi noua iubita a lui Liviu Varciu! Cum au fost surprinsi cei doi in urma cu putina vreme

 

 

La jumatatea lunii februarie, Liviu Varciu a fost surprins de cancan.ro in timp ce se saruta cu o dansatoare celebra, in fata casei. La acea vreme, Varciu a negat o posibila relatie, declarand ca Roxana Niculae este o simpla prietena si ca Anda era si ea acasa atunci cand au petrecut la ei in vila. 

 

“Dragi prieteni, asa cum ma stiti, eu sunt un om sincer.

Stiu ca mereu v-a placut asta la mine si nu o sa va dezamagesc nici acum. Vreau sa va anunt ca eu si Anda, mama copilului meu, nu mai forman un cuplu. Am decis sa mergem pe drumuri separate.

 

Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunata, dar stiti si voi cum e viata: uneori pur si simplu oamenii nu se potrivesc, oricat ar incerca.

 

Impreuna avem un ingeras de fetita. Ea este si va fi prioritatea noastra. Vom fi impreuna la toate momentele importante din viata ei. Impreuna. Vreau sa ii multumesc Andei pentru ca este o mama buna. Va pup si va iubesc!”, si-a anuntat Varciu despartirea. 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce a declarat Anda Calin, dupa ce Liviu Varciu a anuntat ca s-au despartit. Prima reactie a tinerei care i-a daruit un copil

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies