„Ea vrea să plece în lume.” Silvana Rîciu întâmpină probleme cu fiica adolescentă

„Ea vrea să plece în lume.” Silvana Rîciu întâmpină probleme cu fiica adolescentă
„Ea vrea să plece în lume.” Silvana Rîciu întâmpină probleme cu fiica adolescentă

Silvana Rîciu a vorbit despre problemele cu care se confruntă în relația cu fiica adolescentă.

Silvana Rîciu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Artista a ajuns la inima publicului larg, atât prin intermediul talentului său, cât și prin felul său de a fi. Silvana Rîciu are trei copii de vârste diferite. Andrada, în vârstă de 14 ani și Luca, în vârstă de 12 ani, sunt copiii Silvanei Rîciu din prima căsnicie, iar micuța Anastasia Maria în vârstă de 2 ani este cel de-al treilea copil pe care Silvana Rîciu îl are alături de actualul său soț.

Viața cu trei copii de vârste diferite poate fi plină de provocări, iar interpreta de muzică populară a simțit acest lucru pe pielea ei.

Fiica Silvanei Rîciu vrea să plece de acasă

Citește și: Silvana Riciu, in lacrimi dupa divort! A facut marturii de suflet despre o perioada extraordinar de dificila! "Imi plang neputinta, nefericirea..."

 Silvana Rîciu întâmpină probleme cu fiica adolescentă
Silvana Rîciu întâmpină probleme cu fiica adolescentă[Sursa foto: Facebook]

În cadrul unui interviu, interpreta de muzică populară a povestit despre relația pe care o are cu cei trei copii ai săi. Andrara, fiica cea mare din prima căsnicie reprezintă un adevărat sprijin pentru mama sa, mai ales că artista trebuie să se ocupe foarte mult de mezina familiei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

În schimb, în relația dintre mamă și fiică au apărut probleme generate de perioada adolescenței pe care Andrada o traversează. Fiica Silvanei Rîciu își dorește să plece în vacanță peste hotare împreună cu prietenii, însă mama ei este de părere că ar mai trebui să aștepte pentru a face acest pas, fiind totuși prea mică.

  „Fiica mea s-a făcut fată mare.

Andrada e pasionată deja de modă, își alege outfit-urile singură. Ea e la modă, eu cred că sunt cea mai demodată din familie. Modelul ei sunt eu. Ea cânta, învață și foarte bine, e premiantă, are bursă de merit. 

Ea mă ajută foarte mult în casă, e mâna mea dreaptă. Acum mai puțin că e ocupată și cu școala. Nu știu ce o să mă fac când o să plece de acasă, pentru că ea vrea să plece în lume, să călătorească foarte mult.

Mi-a cerut, deja, să o las să plece la Paris cu prietenele, dar mi-e frică. E cam mică, totuși.

Dacă ar fi după ea, ar pleca în foarte multe vacanțe. Stai să se facă un pic mai mare și o să o las să plece singură. Deocamdată, să mai stea pe lângă mine, să mă ajute cu cea mică, cu Anastasia! ”, a declarat solista în cadrul unui interviu.

Silvana Rîciu, o soție model și o mamă grijulie

Citește și: Artista Silvana Rîciu a devenit mamă pentru a treia oară

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

 Silvana Rîciu întâmpină probleme cu fiica adolescentă
Silvana Rîciu întâmpină probleme cu fiica adolescentă[Sursa foto: Facebook]

Interpreta de muzică populară, Silvana Rîciu i-a șocat pe fanii săi când a anunțat că la doar un an de la divorțul de fostul soț este pregătită să se căsătorească cu un coleg de breaslă. Artista a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu doi ani, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet.

Astfel, Silvana s-a adaptat la rolul de mamă și soție, asumându-și toată responsabilitatea care ține de creșterea și educația copiilor.

 „ E greu cu trei copii. Este foarte complicat, pentru că e o normă întreagă. Nu ai timp de tine absolut deloc. Sincer nu mă gândeam să mai fac un copil. Luca își dorea foarte mult un frățior, mai mult surioară. Mi-era teamă de fapt pentru că eu nu sunt un om prea răbdător. Acum, Anastasia îmi solicită răbdarea la maxim, nu am altă variantă. Trebuie să-mi țin nervii în frâu. Noi mamele trebuie să ne sacrificăm!Soțul nu prea mai stă pe acasă. El este plecat tot timpul. Așa că totul a rămas pe capul meu. Tot ce ține de copii, de casă îmi revine mie, ca mamă ”, a mai declarat solista.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Nadina Zisu de la “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, amintiri din copilăria pe malul Prutului. “Parfumul strugurilor învăluia tot satul în acea perioadă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies