Echipa Stirilor Kanal D, in epicentrul dezastrului

Echipa Stirilor Kanal D, in epicentrul dezastrului
Echipa Stirilor Kanal D, in epicentrul dezastrului

Criza umanitara din Turcia, devastata de cutremurele recente, ia amploare, iar Kanal D se implica activ atat pentru informarea telespectatorilor, chiar din mijlocul infernului, cat si prin campanii menite sa vina in ajutorul victimelor seismelor.

Vlad Petrisor, reporterul Stirilor Kanal D si cameramanii Bogdan Dragomir si Adrian Zorzolan se afla de ieri in Turcia, in una dintre cele mai puternic afectate regiuni, Hatay. Din epicentrul dezastrului,  ne tin la curent cu evolutia operatiunilor de salvare, dar si de ajutoare a sinistratilor.  

Telespectatorii Kanal D sunt astfel mai aproape de eforturile extraordinare facute de comunitatea internationala pentru gasirea supravietuitorilor, dar si pentru alinarea suferintei celor ramasi pe drumuri, care isi plang mortii sau isi cauta apropiatii.     

Kana D participa activ pentru ajutoarea celor afectati de cutremurele devastatoare prin donarea de lucruri vitale, necesare sinistratilor, a echipamentelor tehnice de gasire a posibililor supravietuitori.

Toti cei care isi doresc sa se alature efortului comun de sprijin pentru victimele din Turcia o pot face donand in conturile deschise de Ambasada Turciei la Bucuresti la Garanti Bank BBVA:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

CONT IBAN (LEI/RON): RO95 UGBI 0000 0120 6851 9RONCONT

IBAN (EUR): RO88 UGBI 0000 0120 6852 0EUR

Beneficiar: T.C. BUKRES BUYUKELCILIGI-YARDIM



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies