Eclipsa de soare 13 iulie 2018. Superstitii si prezicerea mortii!

Eclipsa de soare 13 iulie 2018. Superstitii si prezicerea mortii!
Eclipsa de soare 13 iulie 2018. Superstitii si prezicerea mortii!

Eclipsa de soare 13 iulie 2018. Aceasta este a 12-a eclipsă parţială din secolul XXI. La data de 13 iulie, la 5.47 dimineaţa, Soarele şi Luna îşi dau întâlnire în zodia Rac, la gradul 21, în conjuncţie cu Ascendentul momentului şi în opoziţie perfectă cu Pluton din Capricorn.

 

Vom fi inundaţi de o gamă largă de trăiri ce vor fi gestionate cu dificultate, întrucât vin din cel mai adânc izvor al subconştientului, alimentat de evenimente trecute, ce pot data chiar din copilărie.

 

Legăturile de familie, relaţia cu părinţii, amintirile nostalgice apar într-un moment în care Marte retrograd este în conjuncţie cu Nodul Sud. Aceasta este prima dintre cele trei eclipse începându cu data de 13 iulie.

 

A doua va fi o eclipsă totală a lunii pe 27 iulie. A treia va fi o altă eclipsă parţială a Soarelui, pe 11 august.

 

Instrument de prezicere a morţii

 

Potrivit învăţaţilor babilonieni, eclipsele puteu să prezică moartea unui rege. Condiţiile pentru ca un semn să fie considerat real nu erau simple.

 

Citeste continuarea pe Huff. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Silvia, intr-o ipostaza neasteptata, dupa ce si-a pus silicoane cu gaz! S-a pozat in pat, iar un detaliu a starnit critici din partea unei femei: "Este timpul sa te maturizezi!" Replica geniala pe care i-a dat-o castigatoarea "Bravo, ai stil"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies