Eclipsa de soare din 21 august aduce Apocalipsa? Scenariul inspaimantator al oamenilor de stiinta

Eclipsa de soare din 21 august aduce Apocalipsa? Scenariul inspaimantator al oamenilor de stiinta
Eclipsa de soare din 21 august aduce Apocalipsa? Scenariul inspaimantator al oamenilor de stiinta

Pe 21 august va avea loc o superba eclipsa de Soare, iar pe Internet au inceput sa circule tot felul de terorii ale conspiratiei despre acest fenomen astronomic.

Teoriile sunt alimentate chiar de anumiţi experţi, oameni de ştiinţă sau teologi şi nu este neapărat o născocire a unor bloguri obscure, pline de senzaţional.

 

Mai mulţi cercetători americani spun că pe 21 august, temuta planetă Nibiru, s-ar putea apropia în mod considerabil de planeta noastră.

 

Cercetătorii precum Carl Sagan ma cred şi că Marea Eclipsă Americană – eclipsa totală a soarelui care va lăsa o mare parte din Statele Unite în beznă – nu este altceva decât „vestitorul“ iminentei ciocniri dintre Nibiru şi Pământ.

 

Citeste mai multe informatii pe teotrandafir.com.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

TRAGEDIE! A murit pe scena in fata fanilor VIDEO

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies