Eclipse 2020. Ce schimbări uriașe vor aduce în viața ta

Eclipse 2020. Ce schimbări uriașe vor aduce  în viața ta
Eclipse 2020. Ce schimbări uriașe vor aduce în viața ta

Care sunt datele de care trebuie să ții cont.

Chiar dacă ați sărbătorit sau nu Crăciunul, perioada ce tocmai a trecut a fost una destul de stresantă. Acest stres, acest cumul de sentimente și trăiri, nu s-a datorat exclusiv sărbătorilor, ci pe 26 Decembrie a avut loc întânire de gradul 0- Luna și Soarele și-au făcut apariția în Capricorn.

Așa că dacă ai crezut că tot stresul s-a terminat, am pregătit o listă cu tot ce trebuie să știi despre următoarele evenimente astronomice.

Eclipsele semnifică momentul în care Luna ajunge la marginile superioare și inferioare ale orbitei sale eliptice și pot avea loc de 3-7 ori pe an. În momentul în care Luna atinge aceste noduri, aceasta se aliniază perfect cu Soarele și Pământul și formează o eclipsă.

Eclipsele Lunii au loc în timpul Lunilor pline și sunt asociate cu eliberare, în timp ce eclipsele Solare sunt cauzate de o Lună Nouă și generează oportunități.

În astrologie, nodurile menționate mai sus (cel de Nord și cel de Sud), sunt cunoscute ca Nodurile Destinului. Nodul Sudic reprezintă viețile anterioare, iar cel Nordic îți expune destinul. Acestea pot fi variantele karmice de „înainte și după”, iar nodurile se vor afla tot timpul în zodii complet opuse. Dacă vrei să le vezi în harta astrologică a nașterii tale, să știi că aceste noduri au formă de potcoave așa că e foarte ușor să le distingi de restul elementelor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Horoscop 2020. Zodiile care au ghinion uriaș la bani

Având în vedere că eclipsele solare corespund cu noi începuturi și oportunități neașteptate, ai putea să primești niște informații super importante în această perioadă. Totuși, trebuie să fii atentă pentru că această manifestare poate porni din forul tău interior având în vedere că Soarele care simbolizează strălucirea exterioară, va fi acoperit de Luna care reprezintă emoțiile și lumea ta interioară.

Ce recomandă astrologii

Spre exemplu, ai putea să ajungi la concluzia că ești nefericită dintr-un anumit punct de vedere, iar în această perioadă e bine să porți un dialog sincer cu Universul, în care să îți exprimi clar doleanțele și țelurile.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Având în vedere că suntem în centrul unei eclipse Rac-Capricorn formate din 8 părți, dățile pe care trebuie să le avem în minte sunt: 10 Ianuarie, 21 Iunie și 5 Iulie. Această perioadă este excelentă pentru a te concentra asupra lucrurilor pe care ți le dorești cu adevărat și, eventual, asupra încerii de a le obține.

Punctul central al acestor eclipse este SINCERITATEA. Cu cât ești mai onest cu tine însuți, își susții cauza mai bine și te încrezi în intuiție și instinct, cu atât mai repede vei primi ajutor din partea Universului și vei putea să

te propulsezi spre idealurile tale.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Trend-urile anului 2019. Ce nu trebuie să îți lipsească din garderobă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies