Ed Sheeran și soția sa au devenit părinți pentru a doua oară

Ed Sheeran
Ed Sheeran a devenit tata din nou

Ed Sheeran și Cherry Seaborn au devenit părinți pentru a doua oară! Nimeni nu a știut că soția artistului a fost însărcinată!

Vești minunate în showbiz! Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară! Soția lui, Cherry Seaborn, a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Joi, cunoscutul artist și soția sa au făcut anunțul cel mare. Deși a preferat mereu să fie extrem de discret în legătură cu viața personală, Ed Sheeran a decis să facă anunțul cel mare și să le spună și fanilor lui cât de fericit este, mai ales că nimeni nu a știut că Cherry a fost însărcinată pentru a doua oară!

Citeste si: Ed Sheeran și BTS, marii câștigători ai EMA

Și care veste ar putea să fie mai frumoasă decât aceea că a venit încă un bebeluș în familia lui Ed Sheeran?

„Vreau să vă spun că am avem o altă fetiță frumoasă. Suntem amândoi atât de îndrăgostiți de ea și suntem bucuroși să fim o familie de patru membri”, a scris Ed Sheeran în descrierea unei postări, în mediul online.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Artistul a făcut anunțul pe Instagram, alături de o fotografie în care apar niște șosete pentru bebeluși, așezate pe o păturică.
Ed Sheeran și soția sa mai au o fetiță pe nume Lyra, care a venit pe lume în august 2020.

Citeste si: Ed Sheeran, infectat cu noul coronavirus! Ce mesaj le-a transmis fanilor: „Am dezamăgit”

Ed Sheeran și Cherry Seaborn s-au cunoscut în școala primară

Artistul de origine britanică și soția lui s-au cunoscut în școala primară și au început să formeze un cuplu în urmă cu câțiva ani. Ed Sheeran și Cherry s-au logodit în 2018, iar în 2019 s-au căsătorit.

Citeste si: Nuntă în showbiz! Un artist celebru s-a cununat religios cu iubita lui! Numeroase staruri au participat la eveniment

Aceștia au ales să se mute într-o vilă în care să aibă intimitatea necesară, fără să se teamă de fotografiile paparazzilor. La începutul lunii mai 2020, artistul a fost numit oficial cel mai bogat muzician sub 30 de ani din Marea Britanie. Averea autorului hitului "Shape Of You" este estimată la 200 de milioane de lire sterline, potrivit Sunday Times.

În 2019, la finalul turneului "Divide Tour", Sheeran a anunțat că ia o pauză de la cariera muzicală, pentru a se dedica mai mult timp familiei sale.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cel mai îndrăgit solist a devenit tătic! Ed Sheeran are o fetiță „frumoasă și sănătoasă”. Primele declarații

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies