Eda Ece, actrita sexy din serialul "Pretul Fericirii", s-a măritat! Cine a fost la nunta şi cum a fost rochia de mireasă a celebrei actriţe din serialul de la Kanal D?

Eda Ece, actrita sexy din serialul
Eda Ece, actrita sexy din serialul "Pretul Fericirii", s-a măritat! Cine a fost la nunta şi cum a fost rochia de mireasă a celebrei actriţe din serialul de la Kanal D?

Zilele trecute, frumoasa şi talentata Eda Ece a spus "Da" în faţa altarului, într-o ceremonie plină de fast şi emoţie.

 Alesul inimii sale este Buğrahan Tuncer, un jucător de baschet extrem sexy. Nunta lor fabuloasă a avut loc într-un local de lux din Istanbul- Four Seasons Bosphorus, unde sute de invitaţi faimoşi şi-au făcut apariţia pentru a le fi alături.

Eda Ece a strălucit într-o rochie de mireasă absolut divină, creată de genialul designer Zuhair Murad. Materialul diafan din dantelă sublinia gratia formelor sale, iar voalul lung ii  adăuga un aer misterios.

Ca bijuterii, actriţa a ales să poarte celebrele creaţii semnate Tiffany, care i-au subliniat strălucirea. Şi nu putem să nu menţionăm buchetul de mireasă, alcătuit doar din trandafiri roz, în ton cu frumuseţea şi delicateţea miresei. Eda Ece a strălucit de fericire alături de soţul ei, arătându-ne tuturor că este pe culmile extazului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dar cum a fost mirele, Buğrahan Tuncer, în această zi importantă? Ei bine, el nu s-a lăsat mai prejos! Îmbrăcat elegant într-un costum negru, la care a adăugat un papion rafinat, tânărul baschetbalist a fost cu adevărat cuceritor şi atras toate privirile asupra sa.

Momentul dansului mirilor a fost plin de romantism şi pasiune, însoţit de acordurile celebrei melodii greceşti "An eisai ena esteri". Emoţiile au fost la cote maxime, iar cei doi tineri au dansat în braţele unul altuia, emanând iubire şi fericire.

Şi tortul miresei a fost un spectacol în sine! Cu patru etaje şi flori răsfirate pe toată suprafaţa sa, tortul a devenit o adevărată operă de artă dulce, care a făcut deliciul tuturor invitaţilor.

Nu puteau lipsi, desigur, colegii de platou ai Eda Ece din serialul "Pretul Fericirii", difuzat de joi pana sambata, de la 20:00, la Kanal D. Nesrin Cavadzade, cunoscută pentru interpretarea personajului Sahika, a venit însoţită de mama sa şi a impresionat cu o ţinută extrem de sexy.

O rochie neagră irezistibilă, cu doar câteva siraguri de perle în zona pieptului, lăsându-i la vedere trupul zvelt şi abdomenul perfect lucrat. Nesrin Cavadzade a avut grijă să transmită şi un mesaj de dragoste pentru proaspăt căsătoriţi pe reţelele de socializare:  "Vă doresc o viaţă plină de fericire!"



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies