Eda Ece, frumoasa Yildiz, din “Pretul fericirii”, prietena animalutelor fara stapan

Eda Ece, frumoasa Yildiz, din “Pretul fericirii”, prietena animalutelor fara stapan
Eda Ece, frumoasa Yildiz, din “Pretul fericirii”, prietena animalutelor fara stapan

“Am tot timpul la mine mancare pentru animale, le hranesc si le dau apa, si apelez la un medic veterinar in caz de urgente”

Eda Ece, frumoasa actrita care o interpreteaza pe Yildiz, personajul principal feminin din “Pretul fericirii”, difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00, la Kanal D, are mari probleme cu animalutul ei de companie.

Actrita, care in urma cu sapte ani l-a adoptat pe Pluto, prietenul ei patruped, rasa Pomeranian, le-a impartasit fanilor sai, prin intermediul conturilor de socializare, greutatile prin care a trecut animalutul ei de companie.

“Pluto are acum 7 ani! Avea 1,5 ani cand drumurile  noastre s-au intersectat. El a trecut printr-o multime de boli, am apelat la o sumedenie de medici veterinari… dar ne-am facut bine  J. Bine ca existi Pluto! Esti <copilul> meu, fii mereu sanatos, dragul meu cu inima buna”,  a marturisit Eda.  

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mai mult, frumoasa actrita are un sfat pentru fanii sai.

“Dragii mei, adoptati animale. Eu am adoptat doua animalute acasa, pisica mea, pe care am adoptat-o prin intermediul unui coleg, si el mare iubitor de animale, si pe dragul meu Pluto. Sunt mandra sa spun ca am grija si de animale fara stapan, de pe strada. Am tot timpul la mine mancare pentru animale, le hranesc si le dau apa, si apelez la un medic veterinar in caz de urgente.

Va spun, dragii mei, sa ajuti la nevoie este o mare bucurie a sufletului. In felul acesta salvam foarte multe animale”, le-a transmis actrita fanilor sai, prin intermediul social media.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies