Ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, cu Petre Roman invitat, a fost urmărită de peste un milion de telespectatori

Ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, cu Petre Roman invitat, a fost urmărită de peste un milion de telespectatori
Ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, cu Petre Roman invitat, a fost urmărită de peste un milion de telespectatori

Kanal D, locul doi, pe toate targeturile monitorizate.

Ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” a poziționat Kanal D pe locul doi în topul televiziunilor din România, pe toate categoriile de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media. Interviul cu fostul Premier al României a fost urmărit de peste un milion de telespectatori din întreaga țară, dezvăluirile făcute de Petre Roman au ținut cu sufletul la gură, în medie, aproape 600.000 de români, în fiecare minut al difuzării emisiunii. 

Marți, 26 ianuarie, în intervalul orar 23:00 – 1:30, Kanal D s-a clasat pe locul doi în preferințele telespectatorilor, cu emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, stația înregistrând 3,4% rating și 15,2% cota de piață, pe targetul Național, 3,2% rating și 13,6% cota de piață, pe targetul All Urban, și 1,8% rating și 9,8% cota de piață, pe targetul Comercial. 

 

Petre Roman:  “Am ales să fiu, înainte de toate și în orice împrejurare, român!”

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

În cadrul interviului din ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzat la Kanal D, Petre Roman s-a aflat sub tirul întrebărilor și a ținut să lămurească o serie de aspecte ce țin atât de viața personală, cât și de cariera sa politică.

Sub “lupă” a fost pus  și  momentul cheie al Revoluției și a perioadei imediat următoare, când România traversa o perioada extrem de delicată, social și politic.

Fostul Premier al României a oferit explicații suplimentare și a venit cu lămuriri la întrebarea dacă în decembrie 1989 a fost lovitură de stat sau Revoluție. 

“Fără îndoială, nu putem vorbi despre o lovitură de stat, dar haideți să fim pur și simplu cu mintea limpede.

Cei care au pierit la Timișoara, camarazii mei de la Baricadă,  au murit fiindcă erau agenți ai Uniunii Sovietice? Adică, până unde poate să meargă absurdul acestei situații? Când au ieșit sute de mii de români în stradă, la București, apoi în toată țară, erau agenți ai Uniunii Sovietice? Absurdul acestei situații mă face să spun imediat că nu poate fi vorba despre o lovitură de stat”, 
a explicat Petre Roman.  

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Petre Roman a oferit în cadrul interviului de aseară, de la “40 de întrebări cu Denise Rifai” și un răspuns impresionant în ceea ce privește o posibilă dorința de a părăși România. 

“Când te naști undeva, ești al acelui pământ, și asta e definitiv. Poți să alegi, la un moment dat, să fii altceva. De la bunica, dar cel mai mult de la tatăl meu, am deprins această iubire a pământului în care te-ai născut și a poporului din care te-ai născut. (…) Eu cred că nu poți face politică, nici diplomație și nici măcar nu poți fi profesor dacă nu ai sentimentul acesta puternic pentru cei în rândul cărora exiști, pentru poporul tău.

Tată român, mama spaniolă, bunica bască, am ales să fiu, înainte de toate și în orice împrejurare, român”,  a povestit fostul Premier al României în cadrul interviului de aseară.  



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies