EDITORIAL: Cea mai frumoasă vacanță…

EDITORIAL: Cea mai frumoasă vacanță…
EDITORIAL: Cea mai frumoasă vacanță…

De câte ori nu vi s-a întâmplat să vă întoarceți dintr-o vacanță și să simțiți că lumea e a voastră, că totul e posibil, că lucrurile au revenit în matca lor și că vedeți mult mai limpede ceea ce urmează să faceți? Asta e semnul că acea vacanță a fost timp câștigat.

Cea mai frumoasă vacanță este aceea în care iți lași timp, timp să lenevești un pic, timp să te bucuri mai mult de cei pe care îi iubești și de tine, timp în care “sertarele” sufletului, dar și ale minții se organizează, se curăță. Cea mai frumoasă vacanță cred că e cea care te duce către tine și în care te limpezești. E nevoie de acest timp pe care să îl petrecem cum alegem, cum simțim noi că ne face bine.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Îmi aduc aminte acele vorbe care se mai strecurau în conversațiile noastre când eram copii: “Vine vacanța cu trenul din Franța”; mă întrebam mereu de ce musai din Franța?  Dincolo de rima perfectă, îmi proiectăm tot felul de visuri, ba pe Coasta de Azur, ba în Grecia, ba în Maldive.

Toate vacanțele astea aveau un numitor comun: mă duceau undeva pe un țărm scăldat de ape. Lângă apă simt că mă liniștesc, parcă mă aflu la marginea lumii sau la originea tuturor întâmplărilor – un spațiu  al unui reset total.

 

Următoarea mea vacanță vă fi cu siguranță pe malul mării sau al oceanului și cu siguranță vă rima perfect cu ceea ce îmi doresc, cu timp pentru liniște:) … Vacanța ta unde te duce oare?



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop 11 septembrie 2024. O zodie trebuie să își facă timp pentru distracție

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Nicolae Onu, un vraci al zilelor noastre

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies