EDITORIAL: Prin orașul care nu doarme niciodată

EDITORIAL: Prin orașul care nu doarme niciodată
Prin orașul care nu doarme niciodată

Înainte să vă povestesc despre vacanța mea în New York, trebuie să vă spun cât de mult mi-am dorit să ajung acolo!

Visam la metropola această încă de când am văzut primele episoade din "Sex and the City". Cine nu a visat să fie măcar pentru o zi în locul lui Carrie Bradshaw, să meargă pe Fifth Avenue, să exploreze magazinele de lux, să se piardă printre zgârie-nori și să trăiască acea poveste glamour care pare să prindă viață la fiecare colț de stradă?

Citește și: EDITORIAL: Un duo formidabil

Prin orașul care nu doarme niciodată[Sursa foto: Kanal D]

Citește și: Teo Trandafir, vacanță rustică în România

Acum, să ajung la povestea mea! Într-o dimineață însorită, m-am trezit în miezul New York-ului, în inima acestui oraș care nu doarme niciodată.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Pasionată de modă cum sunt, mi-am pus o ținută inspirată direct din stilul lui Carrie Bradshaw, acea combinație perfectă între clasic și avangardist.

Am ieșit pe străzile aglomerate, hotărâtă să trăiesc o zi ca în serial.

Prin orașul care nu doarme niciodată[Sursa foto: Kanal D]

Și, bineînțeles, cum altfel să mă deplasez în New York dacă nu cu un taxi galben? Așa că, inspirată de Carrie, am fluturat mâna cu încredere, așteptând să opresc un taxi în mijlocul Manhattan-ului. Sincer, mi-am imaginat că totul va decurge perfect, dar... surpriză! Taxiul a trecut pe lângă mine, fără să se oprească.

Așa ceva nu se întâmpla în filme, nu-i așa? Oricât de mult ne dorim să recreăm momente din filmele noastre preferate, realitatea are întotdeauna un mod amuzant și imprevizibil de a ne surprinde. Am râs cu poftă și nu m-am lăsat descurajată! În cele din urmă, am găsit un taxi, iar aventura newyorkeză a continuat netulburată. M-am plimbat prin Central Park, am explorat magazinele de pe Fifth Avenue și am savurat un prânz delicios într-un mic bistro, exact așa cum mi-am imaginat că ar face Carrie.

Prin orașul care nu doarme niciodată[Sursa foto: Kanal D]

New York-ul m-a învățat că, deși viața nu este întotdeauna ca în filme, asta nu înseamnă că nu poate fi plină de magie, surprize și momente care îți taie respirația. Am învățat să îmbrățișez imprevizibilul și să mă bucur de fiecare moment așa cum vine, cu toate provocările și bucuriile sale.

Va îmbrățișez cu drag,

Ilinca

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Adrian Văncică , despre parcursul de a scăpa de kilogramele în plus. Cum a slăbit 23 de kilograme? „Eu în continuare duc această luptă.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ciclonul Boris face prăpăd în România! Patru persoane și-au pierdut viața și mai multe zone sunt inundate

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies