EDITORIAL: The Floor - un show care te ține cu ochii pe micul ecran!

EDITORIAL: The Floor - un show care te ține cu ochii pe micul ecran!
EDITORIAL: The Floor - un show care te ține cu ochii pe micul ecran!

Dacă sunteți fani ai quiz-uilor, cu siguranță ați văzut și voi debutul emisiunii The Floor de la Kanal D, care a adus un suflu nou în serile noastre de sâmbătă și duminică. După ce am urmărit primele ediții, trebuie să vă spun că am devenit fan al emisiunii!

Îmi place enorm conceptul emisiunii, ador tensiunea, adrenalina și bucuria pură a concurenților care încearcă să cucerească podeaua și să devină campioni. Am simțit energia din fața micului ecran, am "jucat" și eu împreună cu ei, încercând să ghicesc răspunsurile și să-mi imaginez cum ar fi să fiu și eu acolo, în mijlocul acțiunii. Chiar este un show care te prinde, indiferent dacă ești sau nu pasionat de concursuri. Este super amuzant, iar combinația de cunoștințe și strategie face totul și mai interesant.

Încă un motiv pentru care aștept cu nerăbdare fiecare ediție este faptul că îți dă ocazia să fii martor la momente spectaculoase. Gândiți-vă doar: deja s-au scurs doua ediții și ne apropiem cu pași repezi de finalul primei serii, când vom afla cine va fi primul mare câștigător de la “The Floor”! Întrebarea care mă frământă acum este: cine va cuceri podeaua și va pleca acasă cu marele premiu?

Citește și: Premii pe bandă rulantă la “The Floor”: la fiecare patru ediții, un mare câștigător “The Floor” intră în posesia sumei de 50.000 de lei

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Eu, una, abia aștept să văd ce surprize ne mai aduc următoarele ediții, să mă joc din nou din fața televizorului.

Până atunci, vă invit să ne bucurăm împreună de fiecare moment și să fim acolo, alături de concurenți, sâmbătă și duminică seara, de la ora 21:00, pe Kanal D.

Nu uitați, dragi prieteni, să vă începeți diminețile cu noi, la Follow Us, de luni până vineri, alături de mine și Teo Trandafir. Promitem să vă aducem zâmbetul pe buze și să vă ținem la curent cu toate noutățile!

Cu drag,

Ilinca Vandici



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies