EDITORIAL: Tu urmezi!

EDITORIAL: Tu urmezi!
EDITORIAL: Tu urmezi!

Sunt o împătimită a quiz-urilor și a game show-urilor care te fac să gândești, care iți pun mintea la lucru. Mi se pare un mod atât de plăcut de a petrece timpul, de a-ți exersa anumite abilitați într-o manieră relaxată.

Mă bucură că începând din weekendul acesta, am porție dubla de “Tu urmezi!”, unicul show din România în care se stă la coada la cultură generală și care, iată, ajunge la cel de-al doilea sezon. Chiar, tu când ai stat ultima oară la coadă? Și pentru ce anume?

Îmi plac toate provocările show-ului, dar ultima proba prin care trece finalistul/finalista mi se pare cea mai tare probă! E acea probă în care trebuie să dovedești că iți stăpânești bine mintea.

Pentru că, de această dată, răspunsurile ce vor fi luate în considerare sunt cele greșite. Contracronometru trebuie să răspunzi greșit, chiar dacă până la momentul acela ai fost într-o goană a răspunsurilor corecte. Și aici începe nebunia!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sezonul trecut, am făcut exercițiul acesta odată cu concurenții și, recunosc, nu a fost ușor să gândesc “altfel”, în alți parametri.

Dan Negru e mereu alături de concurenți și cred că abia respiră și el sub presiunea ultimelor momente din show. Îl înțeleg pentru că, la cum îl știu, are și el emoții uriașe pentru concurenți pentru că își dorește că ei să câștige. Contracronometru, să răspunzi greșit că și cum ai răspunde corect. Ați încercat și voi?:)

Așadar, ne așteaptă din 27 iulie, cel de-al doilea sezon “Tu urmezi!”, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, un game show antrenant, care-ți pune mintea la contribuție și care te provoacă să gândești “altfel”! Eu abia aștept să

văd dacă antrenamentul din primul sezon își vă spune cuvântul!



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum a anunțat-o Feli pe fiica sa că ea și tatăl ei au ales să meargă pe drumuri separate? „I-am explicat foarte frumos despărțirea. I-am explicat-o sub formă de poveste.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

4 zodii care ajung la despărțire în toamna aceasta

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies