Efe salvează cariera Azrei

Efe salvează cariera Azrei
Efe salvează cariera Azrei

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D, Erman însistă în fața prietenei sale, Colpan, să îl ajute în situația delicată cu ”fiul” său, Bora.

După ce a aflat adevărul despre parintele patern al lui Bora, de la Erman, Colpan nu știe cum își poate ajuta prietenul în încercarea acestuia de a falsifica testul de paternitate. Avocata va demara ea însăși o acțiune astfel încât cei doi să devină, oficial, tată și fiu.

Efe obține informații prețioase de la Yesim, în ceea ce privește relația secretă a lui Yasemin, detalii utile în procesul de divorț al soților Ozdemirler.

Când Efe și Azra află cu cine are o relație extraconjugală celebra femeie de afaceri, întregul proces va lua o întorsătură neașteptată atât pentru Yasemin cât și pentru Ceyhun.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

În plan personal, Efe se confruntă cu o situație tulburătoare.

Chipeșul avocat ascunde o dramă teribilă, care o implică pe fosta sa soție, Hande, și îi cere sprijinul lui Colpan în această problemă extrem de delicată.

Cum reușesc Efe și Azra să distrugă planul malefic pus la cale de frumoasa Yasemin Ozdemirler, în urma căruia frumoasa avocată ar fi avut teribil de suferit și, care este drama pe care o ascunde Efe, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D. 

 

 

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop 13 septembrie 2024. O zodie va avansa în funcție

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies