Efe, sprijin de nădejde pentru Azra

Efe, sprijin de nădejde pentru Azra
Efe, sprijin de nădejde pentru Azra

Astăzi, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, investigațiile celor doi avocați, Azra și Efe, continuă în ceea ce privește accidentul în care Yildirim și-a pierdut viața.

Efe găsește suficiente indicii care îl incriminează pe Haluk de accidentul provocat lui Yildirim, iar Azra promite o răzbunare cruntă la adresa ucigașului iubitului său. Mai mult, Azra și Efe sunt convinși ca Haluk și-a ucis și soția, și fac demersuri pentru a demonstra vinovăția acestuia în ambele cazuri teribile.

În plan paralel, Haluk și-a dat seama că Azra și Efe sunt pe ”urmele” sale și încearcă să schimbe această situație în favoarea sa.

Astfel, Haluk ia legătura cu Erman în nu știe că, în urma întâlnirii sale cu avocatul, el va deveni din vânător, vânat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Colpan se confruntă cu o situație neobișnuită, atunci când tânăra Zeynep vine să îi ceară ajutorul într-o situație cumplită pe care o trăiește.

Suferința teribilă pe care o îndură tânăra Zeynep, din cauza abuzurilor venite din partea soțului său, Salim, o impresionează până la lacrimi pe Colpan care hotărăște să îi sară în ajutor încercatei fete.

Ce se va întâmpla atunci când Azra, Sanem, Efe, Bora și Erman fac front comun pentru a demonstra, în fața justiției, că Haluk este un criminal, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

FOTO Ana-Maria Barnoschi, imagini spectaculoase de la nuntă: „Am avut 4 rochii de mireasă.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Chef Alexandru Sautner, impresionat de gestul unui angajat: „Le cunoșteam situația, era greu pentru toată lumea, însă am fost foarte impresionați.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies