Efect incredibil! Ce se intampla daca mananci o banana pe zi

Efect incredibil! Ce se intampla daca mananci o banana pe zi
Efect incredibil! Ce se intampla daca mananci o banana pe zi

Bananele contin trei zaharuri naturale - sucroza, fructoza si glucoza combinate cu o cantitate mare de fibre. O singura banana energizeaza instant, dar si pe termen lung.

Bananele te scapa de:

Anemie- bogate in fier, stimuleaza productia hemoglobinelor, ajutand in cazurile de anemie.

Constipatie- bogate in fibre, includerea in dieta zilnica a bananelor poate imbunatati tranzitul intestinal, fara a apela la ceaiuri sau laxative.

Mahmureala- una din cele mai rapide modalitati de a "vindeca" o mahmureala este de a consuma un milkshake din banane, indulcit cu miere. Banana calmeaza stomacul, mierea ridica nivelul glucozei din sange, in timp ce laptele racoreste si hidrateaza organismul.

Citeste mai mult aici.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Chec de post cu banane! E gata imediat, din ingrediente simple!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies