Efectele ascunse ale unuia dintre cele mai populare fructe. Cum poate sa te ucida

Efectele ascunse ale unuia dintre cele mai populare fructe. Cum poate sa te ucida
Efectele ascunse ale unuia dintre cele mai populare fructe. Cum poate sa te ucida

Grapefruit-ul este unul dintre cele mai consumate citrice de catre romani, bogat in vitamina C, de culoare rozalie si cu un gust acru-amarui.

Inca din 1999, cerceratorii americani au avertizat asupra efectelor adverse pe care le poate avea consumul de grapefruit sau de suc de grapefruit. Grapefruitul a aparut in Barbados, fiind un hybrid dintre pomelo si diverse soiuri de portocal si contine substante chimice care asociate cu consumul de medicamente anti-colesterol poate duce la insuficienta renala.

Chiar si asa, doi americani, Stewart si Lynda Resnick vor sa transforme trasaturile „negative” ale fructului intr-o afacere profitabila, asa cum au facut si cu fructe precum rodia sau mandarina, prin compania lor, Wonderful Company.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Adelina Chivu, despre gândurile care au răscolit-o în momentul în care a întâlnit anturajul fiicei sale. „În curând, noi doi singuri vom rămâne pe această terasă. A fost groaznic.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

FOTO. Mesajul transmis de Serhat Akin după ce fost împuşcat la ieșirea dintr-un studio TV: "Au tras în picioarele mele după program"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Ea a fost marea dragoste a celebrului Halit Özgür Sarı, actorul care interpretează rolul Yaman în noul serial turcesc “Inimă rebelă”! Publicul a cunoscut-o pe frumoasa actriță în producția Doctorul minune

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică


Cookies