Efectele mezoterapiei faciale injectabile! Ce spune Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, despre această procedură iubită de femei?

Diveica Daniela
Medicul Diveică Daniela

Mezoterapia facială injectabilă, una din procedurile iubite de femei! Efectele se văd după prima ședință!

Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, Specialistul Kfetele.ro, vorbește despre efectele acestei proceduri, explică cum se realizează, dar și care sunt contraindicațiile. 

Citeste si: Cum scapi de transpirația excesivă de la subraț? Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, îți dă soluția: Hiperhidroza

Este știut faptul că un ten de invidiat se obține prin îngrijirea sporită și permanentă a acestuia, indiferent de anotimp și de tipul lui.

Sunt întrebată, aproape la fiecare consultație: “Doamna doctor, ce tratament facial rapid pot face pentru a arăta tenul mai strălucitor?” Răspunsul este: “Mezoterapia!”
Mezoterapia de rejuvenare este o procedură care constă în microinjectarea unor amestecuri de substanțe naturale (vitamine, minerale, aminoacizi), factori de creștere, peptide, factori antioxidanți și/sau acid hialuronic la nivelul dermului și al hipodermului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Toate aceste substanțe de mezoterapie au rolul de a stimula producția de colagen și elastină, activează metabolismul celular și formarea de antioxidanți, cresc aportul de oxigen și nutrienți la nivelul pielii, cresc vascularizația zonelor tratate, iar textura pielii este îmbunătățită vizibil.

Mezoterapie facială
Mezoterapie facială injectabilă[Sursa foto: Arhiva personală a medicului Daniela Diveică]

Mezoterapia facială injectabilă, una din procedurile iubite de femei! "Se recomandă între 4-6 ședințe la un interval de 21 zile pentru rezultate vizibile și pentru a echilibra tenul"  

Mezoterapia de reîntinerire se folosește singură sau în combinație cu alte proceduri de rejuvenare, cel mai adesea este combinată cu PRP- terapia vampir! Ambele proceduri se potențează una pe cealaltă cu rezultate semnificative.
Putem sa obținem efectul dorit atât pe față, gât, decolteu și mâini.

Citeste si: Ce este vaginoplastia? Specialistul kfetele.ro îţi spune totul despre această intervenţie populară!

Tratamentul este în general foarte bine tolerat, iar reacțiile adverse sunt extrem de rare mai ales dacă sunt urmate cu strictețe instrucțiunile înainte și după tratament, precum și evitarea expunerii la soare.
În funcție de necesitatea pielii, se recomandă între 4-6 ședințe la un interval de 21 zile pentru rezultate vizibile și pentru a echilibra tenul.
Iar pentru menținerea rezultatelor, tratamentul seă la 4-6 săptămâni ”, explică Dr.

Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, Specialistul Kfetele.ro.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies